شنبه، 29 خرداد 1400

حکم شرعی سپرده‌گذاری وجوهات مسجد

پرسش :

پولی متعلق به مسجد می‌باشد آیا می‌توان آن را در بانک سپرده‌گذاری کرد یا در جای دیگری سرمایه‌گذاری نمود؟ در‌آمد حاصل از سود آن پول‌ها چه حکمی دارد؟ با توجّه به این‌که اهدا کنندگان قدیمی‌ مسجد می‌گویند این پول فقط برای بنایی باید مصرف شود چرا که مسجد نیاز مبرم و شدید به بنایی دارد.

پاسخ :
اگر وجوه پرداخت شده توسط مردم برای صرف در مخارج مسجد (مانند بنایی) بوده این کار جایز نیست و اگر برای استفاده در اموری که به نفع مسجد است بوده، در صورت وجود مصلحت، با اجازۀ متولی و رعایت ضوابط شرعی در معاملات و قراردادها، جایز است.

منبع: zanjani.net