چهارشنبه، 20 مرداد 1400

قرار دادن گوسفند به عنوان مهریه و نحوه تحویل آن بعد از گذر زمان

پرسش :

اگر پدر داماد گوسفند صداق عروس کرده باشد و هفت سال بگذردآیا پدر داماد همان یک گوسفند را باید بدهد یا طی این هفت سال هرچی زاییده باشد؟ (در صداق نامه فقط قید شده یک گوسفند از طرف پدر داماد، پدر چه موقعی باید گوسفند را تحویل بدهد؟)

پاسخ :
اگر یک گوسفند قید شده هر وقت زن طلب کرد کافی است یک گوسفند به زن بدهند.‌

منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)