جمعه، 22 مرداد 1400

عدم لزوم عمل به شرطی که برای رابطه غیر شرعی بوده

پرسش :

اگر مردی با دختر مجرد یا زن بیوه رابطه نامشروع بدون خطبه عقد موقت برقرار کند و قبل از رابطه بین طرفین قرار شود به ان دختر یا زن بیوه مبلغ پولی داده شود در ازای رابطه ولی بعد از رابطه مرد پولی به دختر ندهد و دختر ناراضی برود آیا مرد باید طبق قرار عمل کند و پول دختر یا زن بیوه را بدهد تا رضایت او را حاصل کند؟

پاسخ :
می تواند پول را به او ندهد ولی قطعا هر دو مرتکب گناه بزرگی شده اند و باید توبه کرده و با کارهای نیک آینده، گذشته را جبران کنند.‌

​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)