جمعه، 22 مرداد 1400

شک در خوانده شدن صیغه عقدی که مرد وکیل در خواندن بوده

پرسش :

اگر زنی با مردی عقد کند و زن شرایطی را تعیین کند واسه قبولی عقد و بعد از مدتی زن بفهمد این مرد دروغگوست و زیر تمام قرار هایی که با هم گذاشتن بزند و حتی مهریه هم به زن ندهد و زن حتی شک کند مرد پیش عاقد یا محضر دار رفته باشد آیا این عقد صحیح است؟

پاسخ :
در صورتی که زن به مرد وکالت داده تا نزد عاقد برود و او مدعی است که رفته است باید قبول کند ولی اگر وکالت نداده و بعدا هم راضی نشده عقد مزبور باطل است.‌

​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)