جمعه، 22 مرداد 1400

نحوه اجرای صیغه عقد موقت

پرسش :

نحوه خواندن عقد موقّت چگونه می باشد؟

پاسخ :
براى خواندن صیغه عقد موقّت کافى است بعد از آن‏که مدّت و مهر معیّن شد، زن بگوید:

«زَوَّجْتُکَ نَفْسِی فِى الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ» (من خودم را به همسرى تو در مدّت معیّن با مهر معیّن درآوردم)

مرد نیز بگوید: «قَبِلْتُ» (قبول کردم)

یا این‏که وکیل زن بگوید: «مَتَّعْتُ مُوَکِّلَتِی مُوَکِّلَکَ فِى الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ» (موکّله خودم را به ازدواج موکّل تو در مدّت معیّن با مهر معیّن درآوردم)

وکیل مرد نیز بگوید: «قَبِلْتُ لِمُوَکِّلِی هَکَذا» (قبول کردم براى موکّل خودم همین طور).‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)