چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام عمومی خرید و فروش/ حق شفعه: سوال نه

پرسش :

درصورتی‌که یک مِلک موقوفه برای دو نفر باشد و یکی از آن دو حق فروش داشته باشد و سهم خود را به شخص سومی بفروشد، آیا حق شفعه برای شریکش ثابت می شود؟ همچنین اگر دو نفر مِلک موقوفه ای را اجاره کنند و سپس یکی...

پاسخ :
حق شفعه، مربوط به جایی است که شراکت در مالکیت عین باشد و یکی از دو شریک، سهم خود را به فرد سوّمی بفروشد؛ بنابراین، در وقفی که برای دو نفر است، بر فرض که فروش آن هم جایز باشد و یکی از دو شریک سهم خود را به شخص دیگری بفروشد، حق شفعه

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)