چهارشنبه، 24 شهريور 1400

شرایط فروشنده و خریدار / خرید و فروش موارد خاص: سوال بیست و یک

پرسش :

معامله با فرقه های مختلف امامیه مثل اسماعیلیه[1] چه حکمی دارد؟

پاسخ :
فی نفسه مانع ندارد.

پی نوشت:
[1]. اسماعیلیّه فرقه‌ای از شیعه هستند که معتقدند مقام امامت پس از امام صادق علیه السلام به فرزند بزرگش، اسماعیل که در زمان آن حضرت از دنیا رفت، منتقل شده است. از این گروه به قرامطه و شش امامی نیز تعبیر شده است.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)