پنجشنبه، 25 شهريور 1400

مراسم اربعین، تنها براى امام حسین (علیه السلام)

پرسش :

چرا فقط امام حسین (علیه السلام) اربعین دارد و براى دیگر امامان (علیهم السلام) اربعین نمى گیرند؟

پاسخ :
علّت آن، نقش بسیار مهمّى بود که شهادت امام حسین (علیه السلام) در بقاء اسلام داشت. به علاوه، مصائب آن حضرت، با مصائب هیچ یک از معصومین (علیهم السلام) قابل مقایسه نیست.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.