پنجشنبه، 25 شهريور 1400

اصرار براى رساندن دست به ضریح

پرسش :

برخى از زوّار اصرار دارند که دست خود را به ضریح حرم مطهر برسانند حتى اگر جمعیت زیادى اطراف ضریح باشد، آیا این کار صحیح است؟ معظم له چه توصیه اى براى این اشخاص دارید؟

پاسخ :
بهتر است اصرارى بر این کار نداشته باشند.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.