پنجشنبه، 25 شهريور 1400

حکم عمل نکردن به نذر به جهت شیوع کرونا

پرسش :

فردی برای دهه محرم، نذر کرده که عزاداران را اطعام کند ولی با توجه به شرایط فعلی کرونا قصد دارد که آن را انجام ندهد، آیا تکلیفی بر عهده دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال تا زمانی که عمل به نذر با رعایت مقررات و دستورالعمل های بهداشتی ممکن باشد، نمی تواند آن را ترک کرده و یا تغییر دهد ولی اگر صیغه نذر را نخوانده باشد، تکلیفی ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)