دوشنبه، 4 اسفند 1399

عدم امکان عمل به نذر بخاطر کرونا

پرسش :

کسی نذر کرده گوسفندی برای اعتکاف امسال قربانی کند با توجه به لغو اعتکاف امسال (بخاطر ویروس کرونا) تکلیف چیست؟ باید سال دیگه ادا کند یا تکلیفی ندارد؟

پاسخ :
پاسخ از آیت الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای (مدظله العالی):
در فرض سوال تکلیفی ندارید.(1)

پاسخ از آیت الله العظمی آیت الله ناصر مکارم شیرازی (مدظله العالی):
اگر برای خصوص اعتکاف امسال نذر کرده و اعتکاف برگزار نشده تکلیفی ندارد و عمل به نذر واجب نیست اما اگر برای مطلق اعتکاف اعم از امسال یا سال های دیگر نذر کرده باید بعدا که اعتکاف برگزار شد به نذر خود عمل کند.(2)

پی‌نوشت‌ها:
[۱]. استفتاء از پایگاه اینترنتی مقام معظم رهبری، کد استفتاء: ۵prypg9
[2]. استفتاء از پایگاه اینترنتی آیت الله مکارم، کد استفتاء: ۹۸۱۲۱۹۰۰۴۲

منبع: askahkam.ir