شنبه، 27 شهريور 1400

احکام هیأت های عزاداری / عزاداری و اذیت شدن مردم: سوال یک

پرسش :

آیا عزاداری و سینه زنی و زنجیر زنی در کوچه و خیابان که در خیلی مواقع باعث اذیت و بسته شدن راه برای عابرین پیاده و ماشین ها می شود، اشکال دارد؟

پاسخ :
به راه انداختن دسته های عزاداری برای سیدالشهداء و اصحاب او (علیهم‌ السلام) و شرکت در امثال این مراسم امر بسیار پسندیده و مطلوبی است و از بزرگترین اعمالی است که انسان را به خداوند نزدیک می کند، ولی باید از هر عملی که باعث اذیّت دیگران می شود و یا فی نفسه از نظر شرعی حرام است، پرهیز کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)