چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا خرید وسایل چرمی از غیر مسلمان جایز است؟

پاسخ :
امام، بهجت، صافی، نوری و وحید: جایز نیست و معامله باطل است؛ مگر آن که بداند وسایل چرمی از حیوانی است که مطابق دستور شرع یا با نظارت مسلمانی ذبح شده است.
سیستانی و فاضل: اگر احتمال برود از حیوانی است که به دستور شرع یا با نظارت مسلمان ذبح شده، خرید آن جایز و معامله صحیح است؛ وگرنه معامله باطل می باشد
تبریزی و مکارم: بنابر احتیاط واجب، جایز نیست و معامله باطل است؛ مگر آن که بداند وسایل چرمی از حیوانی است که مطابق دستور شرع یا با نظارت مسلمان، ذبح شده است.