چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

عدّه اى از مردم بدون هماهنگى با ديگران مسجدى را تخريب نموده اند و اكنون به صورت تلّى از خاك درآمده است. الف( آيا تطهير آن خاك و گِلها لازم است؟ ب( اشخاصى كه بدون رضايت و هماهنگى بقيّه مردم، مسجد فوق را خراب كرده اند چه وظيفه اى دارند؟

پاسخ :
جواب الف: تطهير خاكها لازم نيست; ولى بهتر آن است كه آن را از محوطه زمين مسجد بيرون ببرند.
جواب ب: آنها موظّفند مسجد را تعمير كنند و به صورت اوّليّه يا بهتر از آن درآورند، مگر اين كه ديگران عهده دار اين كار شوند