چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فردي كه درخواست معافيت پزشكي داده و در خواست وي در حال رسيدگي است آيا مي‌تواند از درخواست خود منصرف شده و از معافيت سه فرزند خدمت كرده از يك خانواده كه شامل حال وي مي‌شود استفاده كند؟

پاسخ :
جواب: تا زماني كه كارت معافيت پزشكي تحويل فرد نشده، سازمان وظيفه عمومي مي‌تواند بنا به درخواست فرد، كارت معافيت پزشكي را باطل و در صورت واجد شرايط بودن كارت معافيت جديد معافيت يك فرزند از خانواده‌اي كه سه فرزند آنها خدمت كرده براي وي صادر كند.