يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

بـدن انـسان براى ساختن خون فعاليتهاى زيادى را متحمل مى شود خوب با خوردن مقدارى خون در هر هفته يا ماهى يك بار كمک زيادى به بدن نموده ايم زيرا يك ماده كاملا آماده را به بدن مى رسانيم، پس چرا در اسلام خوردن خون حرام است ؟

پاسخ :
خـوردن خـون هـم زيـان جسمى دارد و هم اثر سوء اخلاقى چرا كه خون ماده كاملا آماده اى است بـراى پرورش انواع ميكروبها زيرا تمام ميكروبهايى كه وارد بدن مى شوند به خون حمله مى كنند و آن را مـركـز فعاليت خويش قرار مى دهند به همين دليل گلبولهاى سفيداز كشور تن در منطقه خـون پـاسـدارى مى كنند اما هنگامى كه خون از جريان مى افتد وبه اصطلاح مى ميرد گلبولهاى سـفـيد از بين مى روند و به همين دليل خونى كه از جريان مى افتد آلوده ترين اجزاى بدن انسان و حيوان است از سوى ديگر تاثير خوردن خون درقساوت و سنگدلى به تجربه رسيده است تا آنجا كه ضرب المثل نيز شده .
eporsesh.com