چهارشنبه، 17 اسفند 1390

پرسش :

آيا نگاه كردن به عكسهاى زنان برهنه و يا فيلمهاى جنسى بدون شهوت جايز است؟

پاسخ :
آیت الله العظمی گلپايگانى(رحمت الله علیه): جايز نيست؛ زيرا نگاه كردن اين عكس ها و فيلم ها غالباً داراى آثار فتنه و فساد اخلاق است.
ارشاد السائل، سؤال 462.
آیت الله العظمی خامنه اى(دامت برکاته): از آن جا كه نگاه به تصويرهاى مبتذلى كه محرك شهوت است، غالباً از نگاه شهوانى جدا نيست؛ لذا به عنوان مقدمه ى ارتكاب گناه، و حرام مى باشد.
استفتائات، ج 2، مسئله ى 107.
منبع: جوانان و روابط، ابوالقاسم مقيمى، مركز مطالعات و پژوهشهاى فرهنگى حوزه علميه (1380)