دوشنبه، 16 بهمن 1391

پرسش :

مادر من در بچگی پسردایی ام را چند بار شیر داده است ، آیا ما به یکدیگر محرم هستیم ؟

پاسخ :
اگر شرایط شیر دادن را داشته باشد که جزو محرمیت می شود ، شما محرم هستید ولی اگر شرایط را نداشته باشد شما محرم نیستید . مدت زمان آن بقدری است که استخوان بچه برویَد و محکم بشود و حداقل باید یک شبانه روز پسر دایی شما را شیر داده باشد و بین آن بچه غذای دیگری نخورده باشد و یا مادر شما پانزده بار به او شیر داده باشد و بچه سیر شده باشد و شیر هم بالا نیاورده باشد و شیر کسی دیگر راهم نخورده باشد. شما باید از مادرتان سوال کنید که چه مدت و چطور به بچه شیر داده است