يکشنبه، 15 ارديبهشت 1392

پرسش :

بعضی مواقع فرد روی دعایش اصرار می کند ولی دعایش برآورده نمی شود و بعد ارتباط را با خدا قطع می کند . پس دراینجا بجای وصل ارتباط، فصل ارتباط داریم .راهنمایی بفرمایید .

پاسخ :
مولوی می گوید که فردی تا صبح دعا می کرد و صبح که خوابش برد ، خضر به خواب او آمد و گفت که چرا از این همه دعا پشیمان هستی ؟ فرد گفت که خدا جواب من را نمی دهد . خضر گفت که خدا به من گفت که الله تو، لبیک ماست و سوز و گداز بهانه ی ماست . ما باید این فرهنگ را پیدا کنیم که اگر خواسته ای ما اجابت نشد مفهومش این نیست که ارتباط قطع شده است و دلسرد بشویم . یک ارتباط فرهنگی لازم است که ما بفهمیم که دعا محمل ارتباط است که در این ارتباط ممکن است که خزلی حرفها زده بشود که اجابت نشود.