يکشنبه، 29 ارديبهشت 1392

پرسش :

حد پوشش زنان چه مقدار است و اگر سهوا چادر کنار رود و در معرض دید نامحرم باشد اشکال دارد؟

پاسخ :
برای خانم‏ها لازم است که تمام بدن و موهای خودشان را از نامحرمان بپوشانند و فقط گردی صورت به اندازه‏ای که در وضو شسته میشود و دست‏ها تا مچ اگر قصد لذت در کار نباشد و موجب فتنه و فساد نشود پوشاندن لازم نیست و اگر سهوا و از روی غفلت چادر و امثالآن کنار رفته و در معرض دید نامحرم قرار گرفته گناه نکرده ولی بعد از توجه باید فورا بپوشاند و اگر زن بداند که در مقابل نامحرم چادر کنار میرود نباید به نحو مذکور جلو نامحرم بیاید.