چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

من سال گذشته دندانم را عصب کشی کرده ام. چند روز پیش درد شدیدی گرفت و دکتر معالجم گفتند که ریشه دندان عفونت کرده. می خواستم بدونم این عفونت پس از عصب کشی آیا به عدم مهارت دکتر مربوط می شود یا می تواند دلیل دیگری داشته باشد؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
می تواند دلایل دیگری داشته باشد. گاهی در انتهای ریشه دندانها کانالهای متعدد میکروسکوپی وجود دارد که امکان پاکسازی آن به شکل فیزیکی برای دندانپزشک ممکن نیست.در این مواقع دکتر با پر کردن کانال و تمیز کردن کانال اصلی امیدوار است که دفاع بدن شما و نرسیدن غذا و هوا به میکروبهای فعال در منطقه آنها را متوقف کند اما گاهی دفاع به حد کافی نیست و یا ده ها دلیل دیگر عامل شکست درمان میشود.
منبع: پزشک آنلاین