علائم هشدار دهنده برای ابتلا به بیماری کبدی+نشانه‌ها

بیماران کبدی معمولاً دردی شدید را تحمل می کنند و درصد مرگ در مبتلایان به انواع بیماری های این عضو بدن بالا است اما با کمی توجه و رسیدگی بیشتربه بدن می توان از ابتلا به بیماری های خطرناک کبدی پیشگیری کرد.
جمعه، 28 آبان 1395
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
علائم هشدار دهنده برای ابتلا به بیماری کبدی+نشانه‌ها
بیماران کبدی معمولاً دردی شدید را تحمل می کنند و درصد مرگ در مبتلایان به انواع بیماری های این عضو بدن بالا است اما با کمی توجه و رسیدگی بیشتربه بدن می توان از ابتلا به بیماری های خطرناک کبدی پیشگیری کرد.
 
به گزارش راسخون به نقل از باشگاه خبرنگاران ، کارشناسان اعتقاد دارند مشکلات کبدی را می توان قبل ازنمایان شدن کامل بیماری از طریق نشانه هایی شناسایی کرد و با آگاهی از آن مانع از پیشرفت بیماری و مرگ در اثر مشکلات کبدی شد.
 
گفتنی است، از جمله اولین نشانه های اختلالات کبدی می توان زرد شدن قسمت سفید رنگ چشم ها را نام برد زیرا در حالتی که کبد به درستی کار نمی کند به علت تجمع خون نوعی ماده به نام بیلی روبین در بدن تولید می شود که زرد رنگ است و در چشم ها به خوبی دیده می شود.
 
کبد به طور کلی مسئول تصفیه و پاکسازی خون است و در صورت آسیب دیدن خون سمی می شود، همینطور از دیگر بیماری های کبدی می توان کبد چرب،سیروز کبدی ، هپاتیت و سرطان کبد را نام برد.
 
خوب نشدن زخم ها به سرعت یکی دیگراز دلایل آسیب کبد است و اگر درمان زخم بیشتر از حد عادی طول کشید یا کبود ی در محل آسیب دیدگی و ضربه طولانی شد فرد باید به وجود مشکلات کبدی مشکوک شود.
 
خارش پوستی هم یکی دیگر از نشانه های وجود مشکلات کبدی در افراد است، بویژه اگر تمام بدن دچار خشکی و خارش شده باشد می تواند به دلیل آسیب کبدی باشد.
 
مشکلات کبدی تنها بر روی این عضو اثر نمی گذارند بلکه بیماری های کبدی علت زمینه ای بسیاری از بیماری ها ازجمله نارسایی کلیوی، مشکلات تیروئیدی و بسیاری از سرطان ها است.
 
بیماری و آسیب کبد همچنین می تواند سبب تجمع آب در شکم و پاها شده، فرد دچار ورم در این بخش ها از بدن خود شود.
 
براساس تحقیقات پژوهشگران دانشگاه آیووا بسیاری از افرادی که مبتلابه بیماری های کبدی هستند معمولاٌ نسبت به نشانه ها بی توجه بوده اند ، برخی دیگر از نشانه های آسیب کبدی در مراحل اولیه خستگی، خارش پوست و بی حالی است.
 
در صورت مراجعه دیربه پزشک فرد مبتلا به مشکلات کبدی دچار علائمی چون مسمومیت خونی، حالت تهوع، اسهال، گیجی و خواب آلودگی می شود که می تواند حتی منجربه کما رفتن فرد و مرگ اوشود.
 
کبد در عین حال از جمله اعضای بدن است که توانایی ترمیم خود را دارد اما اگر تاخیر در تشخیص بیماری صورت گیرد تنها گزینه پیوند کبد است وگاهی مواقع به دلیل مطلوب نبودن سطح آنزیم های کبدی نمی توان جان بیماررانجات داد.
 
کارشناسان برای سلامت کبد به افراد توصیه می کنند رژیم غذایی سالم داشته باشند و از مصرف مواد غذایی پرچرب و شیرین اجتناب کنند، خودداری از استعمال دخانیات ونیز انجام ورزش روزانه نیز از دیگر راه های حفظ سلامت کبد است.
 
/117/
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.