وی افزود: چطور راجع به ورزش و فوتبال حرف بزنیم در حالی که می بینیم روزانه تعدادی از هموطنان ما به خاطر این بیماری از بین می روند. برد و باخت و جام چه ارزشی دارد؟ فوتبال نشانه ی شادابی در جامعه بود. نتنها فوتبال، که همه ی رشته های ورزشی به مردم شادابی می داد. مردم همه به فکر سلامتی خود هستند. متاسفانه برخی از مردم هنوزم که هنوز است ویروس را جدی نگرفته اند و بدون ملاحظه رفت و آمد می کنند. لیگ که نصفه کاره مانده است و همه جا تعطیل است.
پیشکسوت باشگاه استقلال با اشاره به وضعیت این تیم در سال گذشته تصریح کرد: مشکل مدیریتی در استقلال بیداد می کند و 4، 5 ماه است مدام مدیر عوض می کنند. نه مدیرعاملی است و نه هیات مدیره ای. کسی جوابگوی مشکلات نیست. استقلال محله ی بروبیا شده است. کسی که مدیر می شود، مدتی باید بماند و کار کند تا در مورد عملکرد او قضاوت کنیم. هرکس می آید، 20 روز می آید و می رود. فتح الله زاده هم آمد و به خاطر مریضی رفت. البته تنها به خاطر بیماری نبود و بحث بدهی ها هم در رفتنش دخیل بود.
بهتاش فریبا گفت: همین الان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس درگیر بدهی های خارجی هستند و پولی هم در بساط ندارند. خیلی از تیم های ما درگیر مشکلات هستند اما چون این دوباشگاه پرطرفدار و در چشم هستند، مشکلاتشان بیشتر به چشم می آید. چند سال است که حرف از خصوصی سازی می زنند اما عزم و اراده ای پشت این حرف ها نیست. تا زمانی که این دو باشگاه دولتی باشند، مشکلات پابرجاست و نباید گله ای کرد. شنیدم که وزیر گفته سال جدید خصوصی سازی انجام می شود. اگر دقت کنید از سال 96 مدام این حرف را می زند. امیدوارم که امسال این مسئله نهایی شود تا تیم های مردمی را به دست خودشان بسپارند.
وی تاکید کرد: گروهی هم اگر بخواهد استقلال و پرسپولیس را بخرد، باید با منفی حدود 130 میلیارد شروع کند. دقیقا بدهی های این دو باشگاه را نمی دانم. بدهی این دو باشگاه زیاد است و باید طلبها را پرداخت کنند. امیدواریم این اتفاق بیافتد. بعید می دانم با این بدهی ها کسی برای خرید دو باشگاه پا پیش بگذارد. باید برای خریداران هم تسهیلات در نظر بگیرند. بیشتر بدهی دو باشگاه مربوط به اداره ی مالیات است.
بهتاش فریبا در خصوص اینکه نظرش در مورد خاتمه یا ادامه ی لیگ چیست؟ گفت: این را باید از کرونای لعنتی پرسید که چه زمانی می خواهد از ایران و جامعه ی جهانی می رود. وقتی این را نمی دانیم هیچ برنامه ریزی نمی شود کرد. باید اجازه داد تا زمان بگذرد و در مورد ادامه یا لغو کامل تصمیم بگیرند.
وی با اشاره به سریال پایتخت(6) و بهرام افشاری-بازیگری که هم اسمش (بهتاش فریبا) بود- تاکید کرد: 2سال است از نام من در این سریال استفاده می شود. اسم من خاص است و کمتر اسم بهتاش فریبا می بینید. با اینکه می دانم این سریال کمی مردم را می خنداند و کمی با دیدن آن شاد می شوند، اما توقعم این بود که قبل از ساخت سریال برای استفاده از نامم، اجازه می گرفتند. می توانستند به من احترام بگذارند و اجازه بگیرند. هرچند می دانم که گروه سازنده ی سریال پایتخت استقلالی اند به خصوص محسن تنابنده. این توقع بزرگی نیست. می توانست شماره ام را بگیرد و بگوید. دخترهای من از این موضوع خیلی ناراحت بودند که چرا بدون اجازه از اسمم استفاده کرده اند. می گفتند که پیگیری کن. آن قسمتی که خیابانی گزارش قسمتی از دروازه بانی را برعهده داشت، بخشی از سابقه ام را اشاره کرد که باعث شد بچه های من کمی آرام شوند.
بهتاش فریبا گفت: معتقدم باید کارگردان ها در حیطه ی ورزش هم فیلم بسازند. از قهرمان هایی که برای ایران افتخارآفرینی کرده اند. خیلی از فوتبالیست های بزرگی داریم که قبل از من باید فیلم های زندگی شان ساخته شود. باید چهره های ورزشی ما که از نسل های گذشته هستند و نسل های جدید شناختی نسبت به آن ندارند، بیشتر به آنها بها داد.
وی در پایان افزود: ویروس کرونا خیلی چیزها را از ما گرفت و همه را اذیت کرد ولی چیزی که به ما آموخت این بود که فقیر وغنی، پولدار و سیاستمدار، ورزشکار و هنرمند و غیره نمی شناسد. همه ی دنیا را به خط کرده است و برای شکستش همه متحد شده اند. سلبریتی های دنیا را می بینم که چقدر دارند به مردم برای ریشه کن کردن این ویروس کمک می کنند. دلم می خواست که من هم این قدر توانایی داشتم تا کمک کنم.