گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم از صبح امروز شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ با حضور حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، وزرای پیشنهادی و نمایندگان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
شنبه، 30 مرداد 1400
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران
به گزارش راسخون؛ جلسه علنی صبح امروز (شنبه) ساعت ۸ و ۵ دقیقه آغاز شد. ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به همراه کابینه اش و همچنین اسماعیلی رئیس دفتر و مخبر معاون اول رئیس جمهور پیش از آغاز جلسه در صحن علنی حضور داشتند.

در ابتدا محمدباقر قالیباف رئیس مجلس از برگزاری جلسات فشرده کمیسیون ها جهت بررسی برنامه وزرا سخن گفت و به این نکته اشاره داشت که مجلس در چند روز آینده کار مهم و حساسی را پیش رو دارد.

سپس طبق آیین نامه داخلی مجلس نوبت به دفاع رئیس جمهور از برنامه و وزرای پیشنهادی خود رسید. ابراهیم رئیسی ضمن تأکید بر این نکته که تلاش شده شایستگان به مجلس معرفی شوند گفت که برنامه دولت براساس عدالت و پیشرفت تنظیم شده است.

او همچنین از برنامه آنی، فوری و کوتاه مدت برای حل مشکلات مردم و وجود برنامه میان مدت و بلندمدت سخن گفت و سپس به تشریح چگونگی انتخاب وزرای پیشنهادی پرداخت؛ رئیسی این اطمینان را داد که در معرفی وزرا اصلا روابط سببی، نسبی، خانوادگی، حزبی و گروهی مطرح نبوده است.

یکی از نکات مورد توجه در سخنان رئیس جمهور را می توان به نام بردن از سه نماینده مجلس عنوان کرد. او گفت که علی نیکزاد و احمد امیرآبادی ترجیح دادند که در مجلس بمانند و اولویت امیرحسین قاضی زاده هاشمی نیز وزارت بهداشت و درمان نبوده است.

براساس ماده ۲۰۶ آیین نامه رئیس جمهور دو ساعت و نیم فرصت برای دفاع از برنامه و وزرای پیشنهادی خود را دارد که از این زمان به میزان یک ساعت استفاده کرد و همچنان یک ساعت و نیم وقت دارد.

نکته قابل توجه این است که ابراهیم رئیسی تا پایان مدت جلسه علنی صبح در مجلس حضور داشت و به تمام صحبت های مخالفان و موافقان گوش داده و حتی در مواردی بخشی از صحبت ها را یادداشت می کرد.

علاوه بر اینکه رئیس جمهور اولویت اول دولت خود را مهار کرونا بیان کرد، تعدادی از نمایندگان مجلس در مقام مخالفت و موافقت بر لزوم کنترل وضعیت کرونا تأکید داشتند. به طور نمونه می توان به صحبت های محمدیاری نماینده تالش اشاره داشت که علاوه بر ذکر این نکته که باید قاطعنامه پروتکل های بهداشتی رعایت شود گفت که در جلسه امروز مجلس هم تعدادی از نمایندگان فاصله اجتماعی را رعایت نکردند.

این همهمه و شلوغی باعث شد که چند بار رئیس مجلس از نمایندگان بخواهد که در صندلی های خود نشسته و نظم جلسه را حفظ کنند. همچنین اجازه دهند رئیس جمهور به صحبت های نمایندگان گوش دهد.

حتی قالیباف از نیکزاد نایب رئیس مجلس هم خواست که به نمایندگان تذکر داده تا در جای خود بنشینند.

در خلال صحبت های موافقان و مخالفان، نمایندگان به طرح مشکلات حوزه انتخابیه خود می پرداختند که قالیباف با قطع صحبت آن ها از نمایندگان می خواست که درباره برنامه دولت نه مشکلات حوزه انتخابیه شان صحبت کنند.

جلسه امروز مجلس جلسه آرام بود و شاید تنها یک بار با درخواست تذکر عده ای از نمایندگان مواجه شد آن هم زمانی که معین الدین سعیدی نماینده چابهار این جمله را گفت که رویا را از سرزمین من، سیستان و بلوچستان گرفته اند. مرکز نشینان، مرزنشینان را دریابند و فراموش نکنند که در طول تاریخ مردمان سیستان و بلوچستان اجازه دست درازی اجنبی به کشور را نداده است.

موضوع تذکر نمایندگان به دلیل تذکر رئیس مجلس به سعیدی مبنی بر صحبت کردن در دستور، منتفی شد.

ادامه بررسی برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم به جلسه بعدازظهر موکول شد. بعد از پایان بررسی، مجلس وارد رسیدگی به صلاحیت هر یک از وزرای پیشنهادی به ترتیب حروف الفبای وزارتخانه ها می شود.


قالیباف: حواشی کمترین تأثیر را در نظر نمایندگان نسبت به وزرای پیشنهادی می‌گذارد

به گزارش ایسنا، رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از سخنان رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی در نطق میان دستور گفت: یکایک وزرای پیشنهادی در همه کمیسیون‌ها مجلس حضور پیدا کردند و طی بیش از ۲۷۰ جلسه در کمیسیون‌ها به صورت فشرده، با انتظارات نمایندگان آشنا شدند.


رییس جمهور: سعی کردیم شایستگان را معرفی کنیم

پس از آن حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی برای دفاع از کابینه پیشنهادی خود گفت: می دانیم فرصت خدمت کوتاه و مشکلات مردم بسیارند. اکنون نوبت حرکت جهادی و مردمی با استفاده از نظرات نخبگانی و مشارکت مردمی است.

پس از سخنان رییس جمهور ۴ مخالف و ۴ موافق به اظهار نظر در زمینه کلیات کابینه معرفی شده پرداختند.
 
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

حسین‌زاده بحرینی: توقع ما ارائه برنامه جامع و منسجم از سوی دولت بود
حجت الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی نماینده مردم مشهد در مجلس در جلسه علنی صبح امروز به عنوان اولین مخالف کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: آنچه از دولت توقع داشتیم یک برنامه جامع و منسجم بود که هر یک از وزرا اجرای بخشی از آن را برعهده بگیرد. ما امروز مسائل مهمی در کشور داریم که فراوزارتخانه‌ای می‌باشد، اما در برنامه وزرای پیشنهادی نیز دیده نشده است، چرا که به حوزه کاری وزرا باز نمی‌گردد. اما مسائل روز کشور است.
 
حسینی: رای بالا به کابینه رئیسی یعنی قدرت و نشانه اقتدار این نظام
سید کریم حسینی نماینده مردم اهواز، باوی و حمیدیه در جلسه علنی امروز مجلس به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: رای بالا به کابینه رئیسی یعنی قدرت و نشانه اقتدار این نظام.
 
نوروزی: وزرای پیشنهادی در رابطه با مبارزه با فساد چقدر می‌خواهند کار کنند؟
حسن نوروزی نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی به عنوان  مخالف کابینه دولت سیزدهم گفت: وزرای پیشنهادی در رابطه با مبارزه با فساد چقدر می‌خواهند کار کنند؟ آیا بناست بانک اسلامی و بدون ربا داشته باشیم یا همچنان وضعیت کنونی را ادامه می دهند؟
 
فاضلی: کل کابینه دولت برای حل مشکل کرونا وارد میدان شود
ملک فاضلی نماینده سراوان به عنوان مخالف برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم در جلسه علنی با اشاره به مشکلات جامعه اظهار کرد: در حال حاضر اولین مشکل جامعه بیماری کروناست که رفع آن محدود به وزارت بهداشت نیست و باید کل کابینه در خدمت آن باشند. همان طور که مقام معظم رهبری تاکید داشتند باید واکسیناسیون شرط اول قرار گیرد و برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد.
 
مولوی: تقویت معیشت مردم و سرمایه اجتماعی سرلوحه کابینه رئیسی خواهد بود
سید محمد مولوی نماینده مردم آبادان به عنوان موافق  کابینه دولت سیزدهم و در مخالفت با ادعای یک نماینده مبنی بر نبود برنامه مدون وزرا در دولت سیزدهم گفت: اگر دقت می‌کردید و برنامه‌ها را با دقت می‌خواندید، متوجه می‌شدید. ما در چند سال گذشته در زمینه سرمایه اجتماعی آسیب دیده‌ایم. همه تلاش دولت رئیسی احیاء سرمایه اجتماعی خواهد بود.
 
بابایی کارنامی: با چه برنامه‌ای می‌خواهید تورم بالای ۴۵ درصد را کنترل کنید؟
علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری به عنوان مخالف کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم بیان کرد: مخالفتم با برنامه شما از باب این است که مشکلات مردم دنبال شود وگرنه همانطور که در انتخابات ارادت خود به شما را اثبات کردم همچنان به شما و روحیه شما اعتقاد دارم. امروز نگرانی مردم از باب گرانی است، مردم از ما می‌پرسند که تورم بالای ۴۵ درصد کِی و براساس چه مدلی قرار است مهار شود؟
 
سلیمی: با اصول و خط مشی کلی کابینه رئیسی موافق هستم
حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در جلسه علنی امروز شنبه مجلس به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: شرایط کشور شرایطی نیست که معطل بمانیم و باید با سرعت عمل کنیم، البته توجه به سرعت به این معنا نیست دقت به حاشیه برود، مجلس رویکرد نظارتی خود را دارد. آقای رییسی هم اشاره کردند که اگر وزرا لحظه ای از برنامه ها و اصول کلی حاکم بر رویکرد دولت تخطی کنند، تعارف نداریم.

ایزدپناه: امروز همه باید در جهت رفع مشکلات اساسی کشور گام بردارند
عبدالله ایزدپناه در جلسه علنی صبح امروز (شنبه) مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: امروز در چنین شرایط سخت و دشواری باید آحاد ملت، نخبگان جامعه و مجلس انقلابی همدل و همراه در جهت رفع مشکلات اساسی کشور و تحقق شعار ایران قوی گام بردارند.

پس از آن مجلس شورای اسلامی جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی وارد تنفس نیم ساعته شد.
 
مخالفت صریح رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس با کابینه دولت سیزدهم
جلال محمودزاده رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس یازدهم به عنوان مخالف صریح کابینه دولت سیزدهم خطاب به رئیسی اظهار کرد: چه کسی در لیست فعلی وزراء از جناح‌های مخالف است که بگوییم فراجناحی انتخاب کردید؟ با این تیم اقتصادی که فقط از دوستان نزدیک خود انتخاب کرده‌اید، نمی‌توانید به جنگ مشکلات اقتصادی بروید.
 
سیاهکلی: روحیه انقلابی، جهادی و مبارزه با فساد در کابینه پیشنهادی دیده می شود
لطف الله سیاهکلی نماینده مردم قزوین به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم بیان کرد: در برنامه های رئیس جمهور نکات مهمی وجود دارد که بنده به برخی از آن ها می پردازم. در کنار مشکلات معیشتی مردم، برقراری عدالت و مبارزه با فساد جزو خواسته های اصلی آنان است که در برنامه رئیس جمهور با کیفیت بالا وجود دارد.
 
انتقاد محمدیاری از استفاده نشدن از ظرفیت بانوان در کابینه
حسن محمدیاری نماینده توالش و رضوانشهر به عنوان مخالف برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم از استفاده نشدن از ظرفیت بانوان در کابینه انتقاد کرد و گفت که بانوان بخش زیادی از جامعه را تشکیل می‌دهند و در کابینه دولت سیزدهم به آنها توجه نشده است.
 
سعیدی: نبود زنان در کابینه رئیسی تاسف بار است
معین الدین سعیدی نماینده مردم چابهار در مجلس به عنوان مخالف کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: انصافا در کنار برخی وزرای کارآمد و متناسب با بیانیه گام دوم حضرت آقا، ایرادهای جدی بر چینش کابینه وارد است، آنچه حیرت آور و بلکه تاسف بار است عدم استفاده از ظرفیت بی بدیل بانوان در کابینه حضرتعالی می باشد، نمی توان شعار شایسته سالاری داد ولی چشم ها را بر این ظرفیت بی بدیل بست.
 
ورناصری: دولت از ظرفیت جوانان و بانوان استفاده کند
علیرضا ورناصری نماینده مسجدسلیمان به عنوان موافق برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: نخبگان بزرگی در سطح کشور و در بین جوانان و بانوان حضور دارند که انتظار می رود از آن ها برای حل مشکلات کشور استفاده شود.

زارع: تا کی می‌خواهیم به سیکل باطل جابجایی مدیران پیر ادامه دهیم؟
رحیم زارع نماینده مردم آباده به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: از نمایندگانی که در خصوص جوان گرایی در چینش کابینه انتقاد می کنند تعجب می کنم؛ وضعیت امروز کشور در حوزه های مختلف نتایج عملکرد مدیران پیر است. تا کی می خواهیم به سیکل باطل جابجایی مدیران پیر ادامه دهیم؟

میر تاج‌الدینی: رفع تحریم‌های ظالمانه باید اولویت اول وزارت امور خارجه باشد
حجت الاسلام سید محمدرضا میر تاج الدینی نماینده مردم تبریز به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: اصلاح نظام یارانه‌ای و گمرکی، رفع موانع تولید، رفع خود تحریمی‌ها در برنامه دولت شما باید مورد تاکید قرار گیرد. 

صباغیان: رئیسی و کابینه‌اش حقوق و اموالشان را شفاف اعلام کنند
محمدرضا صباغیان بافقی، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به عنوان مخالف  کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم به ضرورت شفافیت فردی رئیس جمهور و وزرا اشاره کرد و گفت: آقای رئیسی شما باید شفافیت ایجاد کنید لذا به همراه وزرایتان اموالتان را به صورت کتبی و عمومی و همچنین حقوق دریافتی‌تان را اعلام کنید تا شفافیت سراسر کشور را فرا بگیرد؛ البته این کار را نمی‌کنید چون قبلا هم گفته بودید اما به آن عمل نکردید. مردم تشنه عدالت هستند. امروزه اجرای عدالت برای پرداخت حقوق‌ها دارای اهمیت است؛ این مجلس اجازه داد مسئولان ۱۷ برابر از حداقل پایه حقوق بیشتر دریافت کنند لذا باید این قانون را اصلاح کنید. بنابراین نباید به طرح کلیات و صحبت‌های کلیشه‌ای بپردازیم. 


پایان اولین جلسه بررسی برنامه‌های پیشنهادی دولت سیزدهم

پایان اولین جلسه بررسی برنامه‌های پیشنهادی دولت سیزدهم و آغاز شیفت دوم در یک ساعت بعد

رئیس مجلس شورای اسلامی حدود ساعت ۱۲ و ۳۰ زنگ پایان اولین جلسه بررسی برنامه های پیشنهادی دولت سیزدهم را برای تنفس به صدا درآورد و حدود ۱ ساعت و نیم بعد شیفت دوم آغاز شد.


آغاز دومین جلسه بررسی صلاحیت وزرا با حضور رئیسی

جلسه علنی عصر امروز به ریاست قالیباف جهت ادامه بررسی برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم و همچنین شروع رسیدگی به صلاحیت هر یک از وزرای پیشنهادی آغاز شد. 

قالیباف با شروع جلسه اظهار کرد: با توجه به انصراف آقای میرسلیم به عنوان مخالف پنجم کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم مجددا قرعه کشی صورت گرفت و این فرصت در اختیار آقایان بابایی کارنامی و صباغیان قرار دارد اما از آنجا که در جلسه صبح این دوستان به عنوان مخالف صحبت کردند، با رضایت این عزیزان می گذریم! فلذا از آنجا که مخالف پنجم صحبت نمی کند، موافق پنجم نیز صحبت نخواهد کرد!

در این جلسه نیز همچون نشست صبح ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به همراه اسماعیلی رئیس دفتر و مخبر معاون اولش و همچنین وزرای پیشنهادی در صحن علنی حضور دارند.
 
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران


رئیسی: برنامه تحولی مفصل دولت تا چند روز آینده در اختیار همه قرار می گیرد

بدین ترتیب رئیسی در آغاز دومین جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: برنامه تحولی مفصل دولت سیزدهم‌ تا چند روز آینده در اختیار همه قرار خواهد گرفت. در مرحله اول پیشنویس است و بعد از اخذ نظرات کارشناسی عمومی و نهایی می شود. مانند سند تحولی است که در قوه قضاییه داشتیم اما گسترده تر از آن.

رئیس‌جمهور مجلس را ترک کرد

رئیسی پس از سخنرانی  درباره برنامه های دولت و حمایت از وزرای پیشنهادی جلسه علنی را ترک کرد.


بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رییسی آغاز شد

نمایندگان مجلس بعد از پایان بررسی کلیات برنامه دولت سیزدهم وارد بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی شدند.


بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

 
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

با پایان بررسی کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم، مجلس وارد بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش شد.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت صبح (شنبه) مجلس به بررسی کلیت برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم پرداختند و در جلسه بعد از ظهر امروز بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی را آغاز کردند.

طبق آیین نامه بررسی صلاحیت هر یک از وزرای پیشنهادی طبق حروف الفبا انجام می شود، لذا حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اولین وزیری است که صلاحیت آن در مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

بر اساس ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس قبل از صحبت های موافقان و مخالفان هر وزیر پیشنهادی، گزارش کمیسیون تخصصی مربوطه توسط سخنگو قرائت می شود.

مخالفت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با باغ‌گلی
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از مخالفت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خبر داد.

رضا حاجی پور در جلسه علنی نوبت عصر امروز (شنبه) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را قرائت کرد.

رشیدی کوچی: انتظار بود فردی با تجربه برای آموزش و پرورش معرفی شود
جلال رشیدی کوچی، سخنگوی فراکسیون شفافیت مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: مشکلات آموزش و پرورش مشکلات بزرگی است، انتظار بود برای رفع این مشکلات فردی بزرگ و با تجربه و با تخصص کافی و لازم در حیطه آموزش و پرورش معرفی شود که متاسفانه این انفاق رخ نداد.
راستی: مجلس انقلابی گل به دروازه خودی نزند

جعفر راستی نماینده شبستر در مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، جوان بودن وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را یک امتیاز برای این وزارتخانه خواند و گفت که باغگلی می تواند در وزارت آموزش و پرورش تحول آفرینی ایجاد کند.
 
نماینده اردبیل: نباید آموزش و پرورش را به محل آزمون و خطا تبدیل کنیم
صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: سوابق محدود حسین باغگلی با جایگاه حساس تعلیم و تربیت در کشور تناسب ندارد. ایشان سابقه مدیریت خرده دولتی هم ندارند. نباید آموزش و پرورش را به محل آزمون و خطا تبدیل کنیم.

وی گفت: ما باید به افکار عمومی جامعه و خانواده‌های ۸۰ درصد دانش آموزانی که در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، پاسخ دهیم.
 
عنابستانی: کِی قرار است از پیله بسته مدیریتی خارج شویم؟
علی‌اصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: چه زمانی قرار است از پیله بسته مدیرانی که بالغ بر ۴۰ سال است ما را فراگرفته‌اند، خارج شویم. بنده ۱۵ ساله بودم که دیدم ۲۰ ساله‌ها در شلمچه، خرمشهر و در سایر مناطق جنگی چگونه درخشیدند. مگر آنها سابقه وزارت یا وکالت داشتند؟
 
قادری: رتبه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دانشگاه استادیاری است
جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش باید برای دیگر وزارتخانه های دیگر نیروی انسانی تامین کند، یکی از ادعاهای فرهنگیان نسبت به ما این است که چطور نمی توانیم از خود بدنه آموزش و پرورش یک نیرو به کار بگیریم؟ نیروی خارج از آموزش و پرورش تخصص و تجربه کاری را ندارد، رتبه ایشان در دانشگاه استاد یاری است و برای چندین سال نتوانسته پایه سنواتی خود را دریافت کند.

نوباوه: عملیات گسترده روانی علیه باغگلی صورت گرفته است
بیژن نوباوه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت که بعد از معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش عملیات گسترده روانی رسانه ای علیه او صورت گرفت که باید به این موضوع توجه شود.

وی گفت: ۵ یا ۶ وزیر جوان در کابینه حضور دارند اما عمده عملیات روانی علیه باغگلی بوده است. مخالفان او هم در مجلس هیچ اعتراضی نسبت به برنامه تحول آفرین او نداشتند پس فرصت را به باغگلی بدهید. مجلس انقلابی هم از تحول آفرینی حمایت می کند. به باغگلی اطمینان کنید و در کنارش کمیسیون های تخصصی مجلس هم حضور دارند. اجازه دهید کار بر زمین مانده به سرانجام برسد.

دلخوش: برای فرهنگ و آموزش کشور باید در هیات دولت جایگاه ویژه‌ای باز شود
سید کاظم دلخوش سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: خانواده آموزش و پرورش ۵۰ میلیون نفر است و نزدیک به ۱۵ میلیون دانش آموز، ۲ میلیون معلم و فرهنگی فرهیخته که شامل بازنشسته و شاغلین است در آموزش و پرورش کار می‌کنند. لااقل ۵۰ میلیون مردم ما چشمشان به این جایگاه است. حرف ما این است که برای فرهنگ و آموزش کشور در هیات دولت باید جایگاه ویژه‌ای باز شود. مگر می‌شود آموزش و پرورش با این همه افرادی که دارد جایگاهش در هیات وزیران پایین باشد.
 
ایری: جوانان برومند می‌توانند تغییر ایجاد کنند
عبدالجلال ایری عضو مجمع نمایندگان استان گلستان در موافقت با وزیر پینشهادی آموزش و پرورش گفت: بعد از گذشت ۴۲ سال در نقطه‌ای هستیم که فرهنگیان، دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان ناراضی هستند. در این برهه از زمان نمی‌طلبد که فکر جدید یا رویکرد جدیدی اتخاذ کنیم؟ بحث‌های اقتصادی و زیرساختی ما همه به اینجا ختم می‌شود که ما نیازمند تغییر اساسی هستیم.

این عضو مجمع نمایندگان استان گلستان گفت: این تغییر به دست کسانی می‌تواند انجام بشود که شاکله این کار در آنها وجود دارد. جوانان برومندی که می‌توانند تغییر را ایجاد کنند.

پس از بیان اظهارات موافقان و مخالفان با وزیر پیشنهادی، نوبت به باغگلی در دفاع از خودش رسید.


باغ گلی: با محافظه کاری نمی توان تحول در آموزش و پرورش ایجاد کرد

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: با حفظ وضع موجود و محافظه کاری نمی توان انتظار ایجاد تحول در نظام آموزش و تربیتی کشور داشته باشیم.

حسین باغ گلی در جریان بررسی صلاحیت وی جهت تصدی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر خود لازم می دانم از رئیس جمهور تشکر کنم که بنده را برای این وزارتخانه پیشنهاد دادند. انتخاب ایشان نشان می دهد که به طور جدی به دنبال تحول هستند؛ تحول در آموزش و پرورش نیازمند فردی جرأتمند است. از نمایندگان مجلس نیز که زمینه بحث و بررسی در خصوص برنامه های پیشنهادی در کمیسیون ها و فراکسیون های مجلس فراهم کردند تشکر می کنم. پیش فرض ذهنی من این است که تمام مواففان و مخالفان بنده به دنبال کمک به نظام آموزش کشور بوده و بنده از همه آنها سپاسگزارم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در ادامه گفت: بنده به تمام پدران و مادران و دانش آموزان و معلمان اطمینان می دهم که به نظام آموزش تعیلم و تربیت کمک کنم. انقلاب اسلامی حاصل تلاش پرورش یافتگان نهضت امام خمینی بود. امروز نیز اگر ما می خواهیم در  گام دوم انقلاب موفق شویم باید بر روی کودکان و نوجوانان سرمایه گذاری ویژه انجام دهیم باید فردی توانمند سر کار آید که تمام ظرفیتها را بشناسد و به کار گیرد.

باغگلی گفت: براساس مجموعه گفت و گوهایی که در این چند روز داشتم همه تاکید داشتند شرایط در آموزش و پرورش پیچیده است و باید فردی سر کار آید که جرأت کند روشهای جدید به کار گیرد؛ تکرار تجربه های گذشته بازتولید وضعیت گذشته را خواهد داشت. امروز دولت پای کار آمده و فردی را به عنوان وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد داده که فردی جسور و مطالبه گر است بنده به دنبال تحول در این حوزه هستم.

پس از اتمام بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی در مجلس، رای گیری برای وزرای پیشنهادی انجام می شود که پیش بینی می شود که رای گیری روز سه شنبه انجام شود.
 

بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات

 
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

با پایان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، مجلس وارد بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست عصر امروز (شنبه) و بعد از اتمام بررسی برنامه دولت سیزدهم، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی را به ترتیب حروف الفبا آغاز کردند.

با اتمام بررسی صلاحیت حسین باغ گلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، مجلس وارد بررسی صلاحیت عیسی زارع پور وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.

بر اساس ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس قبل از صحبت های موافقان و مخالفان هر وزیر پیشنهادی، گزارش کمیسیون تخصصی مربوطه توسط سخنگو قرائت می شود.
 

نظر کمیسیون فرهنگی درباره زارع پور

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت که برنامه های وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی تا حدی منطبق است.

موافقت کمیسیون صنایع و معادن مجلس با وزیر پیشنهادی ارتباطات

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از موافقت اعضای این کمیسیون با عیسی زارع پور برای تصدی وزارت خانه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
 
عنابستانی: چه زمانی قرار است شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کنید؟
علی اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات بیان کرد: درست است که آقای زارع پور جوانی انقلابی است و برنامه خوبی هم به مجلس ارائه کرده است اما در بحث شبکه ملی اطلاعات ایشان فقط به چالشهای موجود در این حوزه پرداختند و راهکار عملیاتی برای اجرای این پروژه ارائه نکردند.

وی افزود: ما انتظار داریم تا به ما دقیق بگوید چه زمانی شبکه ملی اطلاعات که زیرساخت اصلی فضای مجازی در کشور هست و مورد مطالبه رهبری است ایجاد خواهد شد.
 
شریعتی: زارع پور نماد دولت جوان حزب اللهی است
مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس ضمن موافقت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: آقای زارع پور نماد دولت جوان حزب اللهی است؛ اما حمایت و اعتماد مجلس منوط به کارآمدی و حفظ سلامت اقتصادی مدیران ارشد دولت به ویژه در وزارتخانه کلیدی و ثروتمند ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
 
حاتمی: وزیر ارتباطات در شبکه‌های اجتماعی حضور ندارد
حسین حاتمی نماینده مردم کلیبر در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حالی که فضای مجازی با همه حواشی و درآمیختگی سود و زیانش به بخشی از زندگی مردم تبدیل شده است، وزیر پیشنهادی ارتباطات هیچ اعتقادی به پلتفرم‌های موجود نداشته و خود نیز در شبکه‌های اجتماعی حضور ندارد.
 
طاهری: ایران هوشمند و حکمرانی داده از برنامه های زارع پور است
مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره با سوابق اجرایی و تحصیلات  زارع پور گفت: وزیر پیشنهادی ارتباطات قول داده تا تمامی این برنامه‌ها در زمینه شبکه ملی اطلاعات را به صورت جدی پیگیری کند. ایشان در هشت محور برنامه دارند که مهم‌ترین آنها عبارت از ایران هوشمند و حکمرانی داده است. این موضوع به دولت الکترونیک ربط دارد. گویا اختیار خاصی از آقای رئیسی گرفتند تا حکمرانی دیجیتال را افرایش دهند. این موضوع به شفافیت اقتصادی و مبارزه هوشمند با فساد کمک خواهد کرد.
 

واکنش کاربران  توییتر

 
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

بررسی صلاحیت وزاری پیشنهادی در فضای مجازی واکنش های فراوانی را به همراه داشت که در ادامه برخی از آن ها را می‌خوانید:


 
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران
 
گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران
 

گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران
 

گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران

گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران
 

گزارش اولین روز بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه رئیسی+ واکنش های کاربران


منبع:
1. ایسنا/دفاع رییسی، اظهارات موافقان و مخالفان، پاسخ رییسی؛ گزارش ایسنا از جلسه بررسی کلیات صلاحیت وزرای پیشنهادی
2. ایسنا/گزارش ایسنا از بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش؛ باغگلی: با محافظه کاری نمی‌توان تحول در آموزش و پرورش ایجاد کرد
3. ایسنا/گزارش ایسنا از بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات
4. ایسنا/ بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی تحت تأثیر کرونا

* درج توییت های کاربران توییتر نشان از تایید یا رد آنها نیست و صرفا برای آگاهی مخاطبین درج می شود.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط
آخرین روز بررسی صلاحیت کابینه رئیسی/ رأی اعتماد مجلس به ۱۸ وزیر رئیسی؛ باغ‌گلی رای نیاورد
آخرین روز بررسی صلاحیت کابینه رئیسی/ رأی اعتماد مجلس به ۱۸ وزیر رئیسی؛ باغ‌گلی رای نیاورد
چهارشنبه، 3 شهريور 1400
جزئیات روز چهارم بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی ابراهیم رئیسی+ واکنش های کاربران
جزئیات روز چهارم بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی ابراهیم رئیسی+ واکنش های کاربران
سه‌شنبه، 2 شهريور 1400
جزییات روز سوم بررسی وزرای پیشنهادی ابراهیم رئیسی+ واکنش کاربران
جزییات روز سوم بررسی وزرای پیشنهادی ابراهیم رئیسی+ واکنش کاربران
دوشنبه، 1 شهريور 1400
دومین جلسه رسیدگی صلاحیت کابینه دولت رئیسی+ واکنش های کاربران
دومین جلسه رسیدگی صلاحیت کابینه دولت رئیسی+ واکنش های کاربران
يکشنبه، 31 مرداد 1400
شاکله کلی کابینه دولت پزشکیان چیست؟
شاکله کلی کابینه دولت پزشکیان چیست؟
دوشنبه، 22 مرداد 1403
بیانیه کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر کشور
بیانیه کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر کشور
يکشنبه، 31 مرداد 1400
لیست وزرای پیشنهادی ابراهیم رئیسی اعلام شد+ زندگینامه و سوابق کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم
لیست وزرای پیشنهادی ابراهیم رئیسی اعلام شد+ زندگینامه و سوابق کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم
چهارشنبه، 20 مرداد 1400
مخبر، معاون اول رئیسی شد، اسماعیلی مسئول دفتر
مخبر، معاون اول رئیسی شد، اسماعیلی مسئول دفتر
يکشنبه، 17 مرداد 1400
جلسه رأی اعتماد کاظم خاوازی وزیر پیشنهاد‌ی جهاد کشاورزی دوشنبه هفته آینده برگزار شود
جلسه رأی اعتماد کاظم خاوازی وزیر پیشنهاد‌ی جهاد کشاورزی دوشنبه هفته آینده برگزار شود
دوشنبه، 5 اسفند 1398
رای اعتماد به ۴ وزیر پیشنهادی|رئیس جمهور: اَبَرتورم نداریم
رای اعتماد به ۴ وزیر پیشنهادی|رئیس جمهور: اَبَرتورم نداریم
شنبه، 5 آبان 1397
موارد بیشتر برای شما
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
play_arrow
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
play_arrow
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
play_arrow
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
play_arrow
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
play_arrow
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
play_arrow
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
play_arrow
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
play_arrow
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
play_arrow
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
play_arrow
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
play_arrow
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
play_arrow
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
play_arrow
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها
play_arrow
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها
شاهد عظمت شخصیت رهبر انقلاب در تصمیماتی مثل وعده صادق بوده‌ام
play_arrow
شاهد عظمت شخصیت رهبر انقلاب در تصمیماتی مثل وعده صادق بوده‌ام