به بهانه ی بازگشت رضائیان به پرسپولیس؛

نامه ای به برانکو

رامین رضائیان بازیکن مغضوب برانکو، بعد از 5 سال مجددا به پرسپولیس برگشت با این تفاوت که دیگر نشانی از آن آمادگی دوران جوانی اش که در ترکیب سرخپوشان خودنمایی می کرد، خبری نیست.
يکشنبه، 24 بهمن 1400
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدمجتبی سیدی
موارد بیشتر برای شما
نامه ای به برانکو
به گزارش خبرنگار ورزشی راسخون، به بهانه ی بازگشت رامین رضائیان به جمع شاگردان گل محمدی، آن هم بعد از گذشت 5 سال از روزی که مورد غضب برانکو قرار گرفت، تصمیم گرفتم سیاهه ای از اتفاقاتی که معمار عصر نوین پرسپولیس آن را پیش بینی کرده بود، به عنوان "نامه ای به برانکو" را به رشته ی تحریر درآورم.
 
سلام، مستر برانکو ایوانکوویچ، معمار بزرگ پرسپولیس نوین
از اینکه باعث شدید تا دوره ای حداقل 5 ساله، با تمام نماملایمتی ها و تنگ نظری هایی که نسبت به شما و تیم تان روا داشتند، هوداران میلیونی پرسپولیس شاد شوند و تیمشان را در بالاترین سطح فوتبال ایران و آسیا ببینند، به شما مدیونیم و به داشتن‌تان افتخار می کنیم.
 
و اما بعد؛ نمی دانم یادتان می آید یا نه، اوایل سال 98 بود که در پی مشکلات مالی و کمبود امکانات، پیش بینی کردید که با ادامه ی وضع فعلی، به زودی فوتبال ایران آماتور می شود. شاید باورتان نشود اما پیش بینی شما مو به مو، قدم به قدم و بدون هیچ کم و کاستی درست از آب درآمده است. تیمی که 5 سال متوالی قهرمان لیگ ایران شده و 2 بار به فینال آسیا رسیده، هر روزپنجره اش بخاطر همان مشکلات مالی بازو بسته می شود. اما تیمی که 9 سال است بزرگترین افتخارش، رقابت برای گرفتن سهمیه آسیا بوده، بدون ذره ای مشکل، این قدر بازیکن می خرد که مجبور می شود، خریدهای اول فصلشان را به تیم های دیگر قرض بدهند. وقتی این حرف ها را می زدی، شاید ما هنوز آن طور که باید نفهمیده بودیم که کجا را می بینی و هشدار می دهی. شاید ما در شادی هایی که برای مان ساخته بودی، غرق بودیم. اما حالا کم کم متوجه منظورت شده ایم رئیس. آنجا که گفتی اگر شرایط فعلی تغییر نکند، تفاوت بین درآمد و مخارج باعث می شود اثر منفی وحشتناکی در فوتبال ایران اتفاق بیفتد را حالا می فهمیم. آنجا که مدیر باید از آورده ای که برای تیممان داشتی را خرج پرسپولیس می کرد، خرج خرید کت و شلوار و جورابش کرد، باید فاتحه ی فوتبال را می خواندیم. خیر سرما مدیر فوتبالی بالا سر پرسپولیس بود. اما بلایی که او با قراردادهایش بر سر این تیم آورد، هیچ دشمنی اگر می خواست، نمی توانست به این وحشتناکی عمل کند.
 
پرفسور عزیز؛
نمی دانم بخاطر می آوری که این قدر از سوت های داوران شاکی بودی که بعد از باخت تحمیلی به ذوب آهن، در کنفرانس مطبوعاتی شرکت نکردی و گفتی: نمی خواستی در سیرک باشی. اتفاقا خواستم خدمت‌تان عرض کنم که بازهم پیش بینی ات از اوضاع داوری، درست از آب درآمده است. هر هفته هم این سیرک دیدنی تر می شود و عدالت را قربانی تیمی می کنند که 9 سال است رنگ جام ندیده است. بهانه شان هم این است که 5 قهرمانی برای یک تیم بس است و حالا دیگر نوبت تیم های بعدی است. چه درست و زیبنده، نام "سیرک" را برای اوضاع داوری فوتبال ما انتخاب کردی. این قدر داوران در خدمت تیم نورچشمی هستند که هر آئین نامه و مقرراتی را در توجیه آن اشتباهات وحشتناک داوری، منعطف می کنند. دروازه بانشان هرنقطه ای از زمین می تواند توپ را با دست لمس کند. آنها حتی می توانند 12 نفره باشند و جالب تر اینکه در آن واحد با 2 توپ بازی کنند. سرمربی شان می تواند به راحتی به سرمربی تیم ملی که از 15 بازی، 14 برد و یک مساوی آورده و زودترین صعود به جام جهانی را داشته، بتازد. آن هم به واسطه ی مدافع 30 ساله اش که اتفاقا اولین بازی ملی اش را از صدقه سر همین اسکوچیچ دارد. سرمربی شان می تواند مدافعان تیم ملی را زیر سوال ببرد و کسی ککش هم نگزد. اینجا همان سیرک فوتبالی است که می گفتی. همان سیرکی که بخاطر تخلف فدراسیون، تیمی را جریمه می کنند و به تیم های محبوبشان امتیاز معیشتی می دهند. اینجا همان سیرکی است که هیات رئیسه و رئیسش به جان هم افتاده اند و با رو کردن سند و مدرک از هم یقه می درند. اینجا سیرک کاملی است که نظیرش را در هیچ کجای دنیا نمی بینید.‌
 نامه ای به برانکو
برانکو جان؛
حتما یادت می آید رامین رضائیان را به خاطر بی انضباطی در اواخر سال 95 از پرسپولیس اخراج کردی. با اینکه آن روزها خیلی جوان تر از الان بود و در تیم ملی هم بازی می کرد، صادق محرمی 20 ساله را به او ترجیح دادی. می دانستی کسی که نظم تیم را به هم می ریزد اگر بهترین بازیکن تیمت هم باشد، پشیزی نمی ارزد. آن موقع وقتی رامین را کنار گذاشتی، تیم های زیادی برای جذبش سرو دست می شکستند و بالاخره به یکی از تیم های غول قطری(الدوحیل) رفت. او حالا بعد از 5 سال چرخیدن در تیم های قطری، دیشب برای یک نیم فصل راهی پرسپولیس شد. آن هم با هزار سلام و صلوات. بله پرفسور؛ فرق شما با یحیی اینجاست. وقتی بازیکنی جزو بهترین ها و ملی پوش هم باشد اما نظم تیم را رعایت نکند را در تیمت نمی خواهی. برعکس یحیی برای بازیکنی که نه ملی پوش است و نه آن آمادگی گذشته را دارد، فرش قرمز پهن می کند. از پرسپولیسی که برای‌مان ساختی دیگر چیزی نمانده است. هرسال به بهانه ی بی پولی، هرکس دستش رسید تیشه ای به آن بنای زیبایت زد و حالا از آن معماری قشنگ، فقط هوادارانی مانده اند که در دلشان امید را زنده کردی و به تیمشان حیات بخشیدی. به ما و آنها یاد دادی که برای ساختن تیم، باید صبور، یکدل و همصدا بود. امیدواریم که حالا رامین بعد از 5 سال برگشته، بتواند به تیم محبوبمان کمک کند و آن سابقه ی بی انضباطی هایش را کمرنگ.
 
آقای برانکو؛
ممنونیم برای همه ی آنچه به پرسپولیس دادی. به شخصیت قهرمانی. به فرهنگ حمایتی که روی سکوها ایجاد کردی. به ناامیدنشدن حتی با داشتن 14 بازیکن. به جنگیدن در مقابل بی عدالتی ها با وجود حق خوری های همیشگی. به کوتاه نیامدن در مسیر رسیدن به هدف. امیدوارم یحیی کمی از شیوه ات را در پیش بگیرد. کمتر بهانه بگیرد و بیاورد. به اینکه طبق نقاط ضعف تیم، خرید کند. به اینکه پشت بازیکنانش را در مواقع سخت خالی نکند. به اینکه اگر خریدی می کند و بد از آب در می آید، گردن دیگران نیندازد. یحیی تا تبدیل شدن به مربی بزرگ، راه طولانی در پیش دارد. او تنها یک قهرمانی لیگ را با تفکر خودش توانسته برای پرسپولیس دشت کند اما به اندازه ی کسی که انگار همه ی جامها را به او مدیونیم، برای مان قیافه می گیرد و ناز می کند.  
 
پرفسور عزیز؛ دیگر عرضی نیست. امیدواریم روزی دوباره شما را روی نیمکت سرخ ترین تیم دنیا(پرسپولیس) ببینیم و دوباره با هم سرود قهرمانی سر دهیم.
تبلیغات در راسخون
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما
تحلیل ابعادی از روانشناسی زن در قرآن و روایات اهل بیت(ع)
تحلیل ابعادی از روانشناسی زن در قرآن و روایات اهل بیت(ع)
تحلیل راهبردی پیام ۱۳ آبان رهبر انقلاب: از «ایران هرچه قوی‌تر» تا «نظم جدید جهانی»
تحلیل راهبردی پیام ۱۳ آبان رهبر انقلاب: از «ایران هرچه قوی‌تر» تا «نظم جدید جهانی»
خاطراتی از حمید علیدوستی از جنگ عراق با ایران و از دست رفتن قهرمانی جام ملتهای آسیا ۱۹۸۰
play_arrow
خاطراتی از حمید علیدوستی از جنگ عراق با ایران و از دست رفتن قهرمانی جام ملتهای آسیا ۱۹۸۰
آقا حساب کردند...
play_arrow
آقا حساب کردند...
انقلاب دوم؛ «روایت تسخیر»
play_arrow
انقلاب دوم؛ «روایت تسخیر»
جزئیات جدیدی از پرونده جنایت میدان علیخانی اصفهان
play_arrow
جزئیات جدیدی از پرونده جنایت میدان علیخانی اصفهان
صیدگاه هرمز؛ ثبت لحظه انهدام پنجاه‌وپنجمین پهپاد پیشرفته MQ-۹
play_arrow
صیدگاه هرمز؛ ثبت لحظه انهدام پنجاه‌وپنجمین پهپاد پیشرفته MQ-۹
بازدید نماینده ولی‌فقیه در سپاه از تونل‌های موشکی جنوب
play_arrow
بازدید نماینده ولی‌فقیه در سپاه از تونل‌های موشکی جنوب
آخرین وضعیت پرونده پلتفرم زرپاد، فروش آنلاین طلا
play_arrow
آخرین وضعیت پرونده پلتفرم زرپاد، فروش آنلاین طلا
علت توقف اجرای حکم اعدام متهم خانه وحشت چه بود؟
play_arrow
علت توقف اجرای حکم اعدام متهم خانه وحشت چه بود؟
حمله وحشیانه پلیس آلمان به دختر معترض
play_arrow
حمله وحشیانه پلیس آلمان به دختر معترض
تصاویری از حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
play_arrow
تصاویری از حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اینترنشنال توجیه‌گر حمله به زیرساخت‌های ایران
play_arrow
اینترنشنال توجیه‌گر حمله به زیرساخت‌های ایران
لحظه رهگیری و انهدام پهپاد MQ۹ آمریکایی در شرق تنگه هرمز
play_arrow
لحظه رهگیری و انهدام پهپاد MQ۹ آمریکایی در شرق تنگه هرمز
دردسرهای انتخاباتی ترامپ
play_arrow
دردسرهای انتخاباتی ترامپ