همه شرورهای غربی در برابر ایران

115 روز از جنگ در غزه می‌گذرد و در این مدت اتفاقات بسیاری در منطقه روی داده که همه آن‌ها به جز قتل و کشتار و ویرانی که رژیم صهیونیستی در غزه علیه مردم مظلوم و بی‌دفاع این منطقه در حال انجامش است، خارج از اراده و توان کشورهای غربی، به ویژه امریکا و انگلیس به عنوان محور اصلی شرارت جهانی بوده است.
سه‌شنبه، 10 بهمن 1402
تخمین زمان مطالعه:
نویسنده : کریم جعفری
موارد بیشتر برای شما
همه شرورهای غربی در برابر ایران
115 روز از جنگ در غزه می‌گذرد و در این مدت اتفاقات بسیاری در منطقه روی داده که همه آن‌ها به جز قتل و کشتار و ویرانی که رژیم صهیونیستی در غزه علیه مردم مظلوم و بی‌دفاع این منطقه در حال انجامش است، خارج از اراده و توان کشورهای غربی، به ویژه امریکا و انگلیس به عنوان محور اصلی شرارت جهانی بوده است. این دو شرور اصلی در بیشترین حمایت را از شرور منطقه‌ای خود می‌کنند و امیدوار بودند در سایه این حمایت‌ها و پوشش‌ها بتواند خیلی‌ سریع‌ از آن چیزی که در حال حاضر شاهدش هستیم کار حماس و غزه و مقاومت را یکسره کرده و اجازه بزرگ‌تر شدن پیچیده‌تر شدن مساله را ندهد. اما گذشت زمان ثابت کرد که این رژیم باوجود همه حمایت‌ها و جنایت‌هایی که انجامش برای همه قفل است نمی‌تواند این ماموریت را به پایان ببرد.
 
شرورهای غربی همه تلاش خود را کردند تا جنگ گسترش پیدا نکند، در واقع فقط رژیم صهیونیستی آدم‌کشی، نابودی و نسل‌کشی کند و همه مردم منطقه نظاره‌گر این وحشی‌گری مدرن باشند. ولی با تمام هشدارها، تهدیدها و تطمیع‌ها، پیام‌ها و.... اما جنگ گسترش پیدا کرد و امروز به صورت قطعی می‌توان گفت همه غرب آسیا درگیر این جنگ به شکل گرم و همه جهان در حال احساس تبعات آن است. باز شدن جبهه‌های لبنان، عراق و سوریه و یمن در کنار کرانه باختری موضوعی نبود که به سادگی بتوان از آن گذشت. حقیقت آن است که این حجم از مداخله اعضای محور مقاومت در حمایت از مردم غزه برای آنگلوساکسون‌ها غیرقابل باور بود.
 
با این حال، آن‌ها ناچار به پذیرش مساله شدند. در تلاشی بی‌وقفه برای محدود کردن دامنه جنگ به غزه هر کاری از دستشان برآمد کردند و حتی خود به صورت مستقیم در جنگ مداخله کرده و با حمله به یمن عملاً دامنه آن را به خلیج عدن و اقیانوس هند کشاندند. حزب‌الله در شمال فلسطین اشغالی صدها هزار شهرک‌نشین را آواره کرد و بخش بزرگی از توان رژیم صهیونیستی را به خود مشغول کرد و مقاومت عراق نیز بیش از 170 حمله به مواضع تروریست‌های امریکایی و صهیونیستی انجام داد، ایران نیز در کنار متحدان خود با قدرت ورود کرد و برای مفهوم کردن اراده‌اش مبنی بر مبارزه با هر گونه شرارت جدید در داخل مرزهایش، با 24 موشک و 20 فروند پهپاد تروریست‌ها را شرق و غرب خود به شدت کوبید و منهدم کرد.
 
در حالی که سران کشورهای غربی یکی یکی با سفر به تل‌آویو از رژیم کودک‌کش بابت جنایت‌هایش حمایت می‌کردند، اما همواره می‌گفتند جنگ نباید گسترش پیدا کند و این مسخره‌ترین درخواستی بود که آن‌ها همواره مطرح می‌کردند و طرف‌شان هم ایران بود. هر چند محور مقاومت با میزان اندکی از قدرت خود وارد معرکه شد، اما همین میزان قوا، معادله را در منطقه به سود محور مقاومت تغییر داده است. شکست مفتضحانه محور آنگلوساکسونی در مقابله با ملت، دولت و ارتش یمن و برخورد بامشت آهنین یمنی‌ها که بدون هیچ تعلل و هیچ نگرانی روزانه کشتی‌ها و ناوهای امریکایی، انگلیسی و کشتی‌هایی که بار به مقصد فلسطین اشغالی حمل می‌کنند هدف قرار می‌داد باعث شده تا آن‌ها وارد یک مرحله تازه‌ای از تعامل شوند.
 
حمله چند شب پیش به پایگاه غیرقانونی تروریست‌های امریکایی در شرق سوریه که به شکل ابتدایی مقامات و رسانه‌های امریکایی تلاش می‌کردند آن را در خاک اردن جا و جار بزنند هم مزید بر علت شد تا آن‌ها متوجه شده و بدانند که سنبه عناصر محور مقاومت بسیار پرزور است و به هیچ عنوان آن‌ها حریف نخواهند شد. همین مساله باعث شده تا شاهد دور جدیدی از حملات پیدا و پنهان مقامات آنگلوساکسون که طرح‌هایشان برای جهان با مقاومت سرسختانه و دلیرانه محور مقاومت بر باد رفته و مزدوران اروپایی‌شان باشیم. این حملات که با نوعی ریاکاری زشت و زننده و فرار از مسئولیت در قبال جنایت‌های رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد، البته گوش شنوایی نه در ایران و نه در منطقه دارد.
 
اراده ایران برای اخراج آنگلوساکسون‌ها از منطقه
در تازه‌ترین این اظهارات، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید که مواضع منافقانه و زشتش در قبال جنگ در اوکراین و غزه باعث تمسخر همه جهان شد؛ در گفت‌وگویی با رسانه‌های جنگ‌طلب امریکایی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که با توجه به اظهارات «چارلز براون» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در گفت‌وگویی که اخیرا با شبکه ای‌بی‌سی نیوز انجام داد، گفته بود «فکر نمی‌کند ایران به دنبال جنگ با آمریکاست» و آیا نظر رئیس‌جمهور آمریکا هم همین است، گفت: «ما به طور مستقیم به ایران این پیام را رسانده‌ایم که انتظار داریم شاهد چه چیزی باشیم. شاهد تکرار این حملات هستیم و ما به بررسی گزینه‌ها ادامه خواهیم داد. نمی‌توانم از جانب ایران صحبتی کنم و بگویم چه چیزی می‌خواهد و چه چیزی نمی‌خواهد. فقط می‌توانم بگویم که ما چه می‌خواهیم».
 
کربی در یک اظهارنظر مضحک بدون اشاره به ویرانی عراق و افغانستان توسط امریکا و همچنین حضور غیرقانونی در سوریه و مداخله مستقیم در ایجاد داعش و حمایت از گروه‌های تروریستی مانند پ‌ک‌ک، کومله، دمکرات، القاعده و بزر‌گ‌ترین سازمان تروریستی جهان یعنی رژیم صهیونیسیت، مدعی شد: «آنچه می‌خواهیم، خاورمیانه‌ای امن، باثبات و شکوفاست و می‌خواهیم این حملات متوقف شوند». او همچنین درباره این که آمریکا چطور می‌خواهد پاسخی «قاطعانه و بازدارنده» به ایران بدهد و در عین حال بیشتر از این وارد این درگیری نشود، بیان کرد: «یک درگیری گسترده‌تر در منطقه یا جنگی دیگر در خاورمیانه برای ما منفعتی ندارد. این‌ها تصمیماتی هستند که فرمانده کل قوا باید اتخاذ کند. او در حال بررسی گزینه‌های درست!! است.»
 
از طرف دیگر، «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس از ایران خواست که برای تنش‌زدایی در منطقه وارد عمل شود. روزنامه ایندیپندنت در این زمینه گزارش داد که سوناک گفته: «ما نگرانیم و از ایران می‌خواهیم در منطقه تنش‌زدایی کند.»!!  سوناک که کشورش از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی در جنگ با غزه است و همراه با آمریکا، در حملات علیه یمن نیز مشارکت دارد، با اشاره به مورد حمله قرار گرفتن مواضع آمریکا در منطقه گفت: ما، به طور مطلق، آنچه در چند روز گذشته رخ داده را محکوم می‌کنیم. او با ابراز هم‌دردی نسبت به بازماندگان کشته‌شدگان در این حمله و مجروحان آن گفت: ما برای ایجاد ثبات و صلح در منطقه، با عزمی راسخ در کنار متحدانمان ایستاده‌ایم.
 
همچنین وزارت خارجه آلمان اشغالی هم ادعای اربابان آنگلوساکسون خود درباره نقش ایران در اقدامات نیروهای مقاومت منطقه را تکرار کرده و با نادیده گرفتن اقدامات ثبات‌زدای واشنگتن در منطقه،‌ خواستار ایفای نقش ایران در تنش‌زدایی در منطقه شد. وزارت امور خارجه آلمان در بیانیه‌ای که در صفحه کاربری آن در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، مطرح کرد: «ما قویا حملات شبه‌نظامیان متحد ایران در اردن را محکوم می‌کند که منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی شد. با توجه به این وضع، این حملات، تماما، غیرمسئولانه هستند و ممکن است منطقه را بیش از پیش به سمت گسترش تنش‌ها ببرند.»
 
وزارت امور خارجه آلمان که تلاش ویژه‌ای در حمایت از رژیم صهیونیستی دارد و در طول چند ماه گذشته پوشش گسترده‌ای برای این رژیم جهت تداوم جنایت‌هایش علیه مردم غزه داده و حتی سعی کرده تا حزب‌الله را متقاعده به پایان جنگ علیه این رژیم در شمال فلسطین اشغالی کند، همچنین گفت: «ایران مسئولیت ویژه‌ای دارد که در نهایت، از نفوذ خود در میان متحدانش در منطقه استفاده کند تا گسترش تنش‌ها به منطقه رخ ندهد. به خانواده قربانیان تسلیت می‌گوییم و برای مجروحان آرزوی بهبودی سریع داریم.»
 
این درخواست‌ها و اظهارنظرها را باید در قالب یک روند خاص تحلیل کرد. همه تلاش‌ها و تهدیدها و حملات برای عقب‌نشاندن محور مقاومت راه به جایی نبرده و اگر محور آنگلوساکسونی که طرح‌هایش در سطح جهان در حال نابودی است و عملا در حال از دست دادن کنترل تنگه‌های راهبردی و آبراهه‌های جهان که به دنبال آن از دست دادن همه مسیرهای تجاری و خطوط انرژی خواهد بود، بخواهد بیش از این در منطقه‌ای که به شدت منفور است دست به تحرکات بیشتر بزند، بدون شک آنچه را هم که تا الان انباشته کرده‌اند یک بار برای همیشه از دست خواهند داد. هدف نهایی از اقدامات محور مقاومت، اخراج آنگلوساکسون‌ها از منطقه و نابود کردن تمام بنیان‌ها و مزدوران‌شان است.

همان گونه که گفته شد حمله مقاومت به پایگاه غیرقانونی ارتش تروریستی آمریکا در سوریه و همچنین مقاومت تاریخی ملت دولت و ارتش یمن در برابر تجاوزات آنگلوساکسون‌ها باعث زیر سوال رفتن هژمونی آمریکا و جایگاه ابرقدرتی این کشور شود که با وجود سقوط همچنان مدعی قرار داشتن در صدر قدرت‌های جهانی بنابراین آمریکا تلاش می‌کند تا به هر شکل ممکن این جایگاه از دست رفته را احیا کند و آبروی خودش را از طریق یک حمله سنگین و گسترده به برخی مواضع و پایگاه‌های گروه‌های مقاومت در عراق و سوریه و حتی یمن بازیابی کند.

این موضوع ارتباط کامل و همه جانبه‌ای با امنیت ملی کشورمان دارد و هرگونه مداخله و جنگ افروزی آمریکا در منطقه می‌تواند تبعات گسترده‌ای برای ایران و متحدانش داشته باشد بنابراین فارغ از ناله و فریادهای آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه دنبال گسترش جنگ در منطقه نیستند دنبال جنگ با ایران نیستند و در زمان و مکان مناسب پاسخ حمله به پایگاه غیرقانونی خود را خواهند داد اما در تهران مسئولان سیاسی و امنیتی به شکل جدی با قضیه برخورد کرده و دستور آماده باش کامل به تمام ارکان نیروهای مسلح کشور را داده‌اند.‌ در حقیقت امر آمریکایی‌ها بخواهند خارج از قواعد معمول رفتار کرده و مسئله را پیچیده کنند، آنگاه با واکنشی روبرو خواهند شد که در طول ۸۰ سال گذشته خوابش را هم نمی‌دیدند.

یگان موشکی ایران و تمام محور مقاومت آماده یک پاسخگویی سنگین و گسترده است بدون شک طرف آمریکایی سطح گسترش نیروها و آماده باش ارتش و سپاه ایران را دیده و وحشت زده نمی‌داند که دقیقاً باید چه اقدامی انجام دهد؛ اگر بخواهد یک پاسخ محدود در حد بمباران چند موضع پراکنده بدهد به هیچ عنوان نتوانسته موقعیت از دست رفته خود را بازیابی کند و اگر هم بخواهد به شکل سنگین دست به بمباران مواضع گروه‌های مقاومت بزند آنگاه با ایران طرف خواهد بود.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.