راسخون : بر اساس آمار رسمی تعداد امامزادگان ايران در اوايل انقلاب اسلامي يک هزار و پانصد تن بوده اند و متأسفانه تا سال جاری بالغ بر ۱۰ هزار و پانصد تن گشته اند و اين بدان معناست که طي سي سال گذشته به طور ميانگين، سالانه تعداد ۳۰۰ امامزاده در ايران بوجود آمده است. نکته درخور توجه این جاست که بیش از پنج هزار تن از امامزادگان مدفون در ايران را به نام امام موسی کاظم (ع) نسبت می دهند .
به گزارش راسخون، "سياست نامه" نوشت: استان اصفهان به دلیل شرایط آب و هوایی و تعدد مناطق روستایی یکی از پر امامزاده ترین استان های کشور پس از استان های شمالی کشور محسوب می شود. تنها در یکی از شهرستان های این استان به نام خوانسار حدود ۵ امامزاده وجود دارند که دو تن از آن ها دو سال پیش یعنی در سال ۸۸ طی اتفاقی نادر کشف شدند!
امام زادگان دروغین چند ماه قبل/ پیش از گنبد و بارگاه!
ماجرا از آن جا شروع می شود که شرکت گاز این شهرستان در حفاری های خود برای عملیات گازرسانی در یک خیابان به مقبره ای قدیمی با تخته سنگ های بزرگ برمی خورد و همین شروع قصه ها، رؤیاپردازی ها و خواب های دیده و ندیده برخی اهالی ساده لوح و البته افراد سودجوی منطقه می شود.
پس از این حادثه بدون کوچکترین اجازه از نهادهای دولتی برخی افراد شروع به ساختن بارگاه و نصب تابلو در منطقه می کنند. این در حالی است که مقبره مذکور در وسط یک محله مسکونی و خیابان با عرض کم قرار دارد. سودجویان با این حربه تکراری که امام موسی کاظم (ع) فرزندان زیادی دارند و کمتر کسی به نسب شناسی مقبره مذکور شک می کند یک مقبره را به دو نفر افزایش داده و اين قبور را به عنوان دختران امام موسي کاظم (ع) - دقت شود با يک واسطه- معرفي مي کنند به این امید که مردم در نهایت از این که دو فرزند دیگر این امام معصوم کشف شده اند ابراز شادمانی می کنند، در حالی که همان طور که ذکر شد پیش از این ۵۰۰۰ امامزاده دیگر به همین طریق در کشور ایجاد شده اند!
ذکر این نکته خالی از توجه نیست که مردم روستاهای ایران به طور معمول قبرستان منظم و مشخص به سان آن چه که امروز تحت نظارت سازمان های دولتی شاهد هستیم نداشتند و معمولاً قبرستان های متعدد در نقاط مختلف روستاها حفر می شد و مردم مردگان خود را در محلی نزدیک به محل سکونت خود دفن می کردند. قبر مذکور نیز در کنار مقبره های متعدد دیگر در همین خیابان قرار دارد. با این نگاه هر کدام از مقبره ها می توانستند مستعد بروز یک امامزاده باشند!
بنا بر یک تفکر غلط عمومی که تصور می شود میزان استقبال از چنین مکان های مذهبی تقلبی دلالت بر صحت، مشروعیت و قانونی بودن آن است، پخش شایعه کشف امامزاده جدید در شهرستان خوانسار باعث شد تا مردم هر چند برای کنجکاوی به این مکان رجوع کنند و این گونه امامزاده تقلبی شلوغ جلوه نماید و البته مشروع. در همین میان تابلوی امامزاده جدید توسط اهالی محل در خیابان اصلی جهت راهنمای گردشگران و زوار نصب می شود و کوچکترین برخوردی نیز با آن نمی شود.
همه این اتفاقات در حالی طی دو سال می افتد که اداره اوقاف این شهرستان به رقم همه تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه جدی با جهل و خرافات در کشور کوچکترین اقدامی در این خصوص انجام نمی دهد و تنها موضع سکوت اختیار می کند. از طرف دیگر حوزه علمیه بزرگ این شهرستان متعلق به مرحوم آیت الله ابن الرضا خوانساري و آستان قدس رضوی در پی درخواست برخی دلسوزان منطقه جهت مشخص شدن انساب و شجره نامه فرد مذکر صحت این امامزاده را تأیید نمی کنند و از دروغین بودن آن خبر می دهند.
نکات جالب ديگر در اين رابطه خواب ديدن هاي فراوان خانه هاي اطراف در مناقب اين امامزاده ها و نصب زيارت نامه بر سر قبور آنهاست و سنگي که در اثر حفاري از زير زمين در آورده شده و به گوشه اي انداخته شده است.برخي از افراد با نقل اينکه از اين سنگ خون جوشيده است بر سر آن نشسته و دعا مي خوانند و سنگ را مي بوسند که يکي از تصاوير را در عکس بالا مي بينيد.
باید دید بالاخره چه زمانی سازمان اوقاف اعتقادات مردم را ارحج بر منافع خود میکند.
امام زادگان دروغین در حال شکل گیری گنبد و بارگاهشان
تابلو مرقد مطهر دختران! حضرت موسی بن جعفر(ع)
شما مي توانيد آخرين اخبارايران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رساني راسخون"مشاهده نماييد.
997