«جهان کوچک» در ملایر ساخته می‌شود

شهردار ملایر از ساخت 138 اثر تاریخی مطرح ایران و جهان برای طرح گردشگری بین‌المللی مینی ورلد «جهان کوچک» در این شهرستان خبر داد.
چهارشنبه، 27 شهريور 1392
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
«جهان کوچک» در ملایر ساخته می‌شود

شهردار ملایر از ساخت 138 اثر تاریخی مطرح ایران و جهان برای طرح گردشگری بین‌المللی مینی ورلد «جهان کوچک» در این شهرستان خبر داد.

به گزارش راسخون ، علیرضا امامی امروز در گفت‌و‌گو با فارس در شیراز اظهار کرد: 138 اثر تاریخی مطرح ایران و جهان برای طرح گردشگری بین‌المللی مینی ورلد «جهان کوچک» در ملایر شناسایی شده است و در این طرح گردشگری احداث می‌شود.

وی افزود: از این تعداد اثر، 36 مکان مشهور جهان برای طرح گردشگری بین‌المللی مینی ورلد در مجموعه تفریحی و سیاحتی کوهسار ملایر در نظر گرفته شده است.

شهردار ملایر با بیان اینکه مابقی آثار مربوط به کشور ایران است، اضافه کرد: سی و سه پل، تخت جمشید، آرامگاه بوعلی سینا، حافظیه، میدان امام اصفهان، برج کج پیزا، تاج محل هندوستان، برج ایفل و اهرام مصر از جمله آثار تاریخی هستند که در مقیاس یک‌دهم در این مجموعه ساخته می‌شود.

امامی ادامه داد: دریاچه‌ای که در این پروژه طراحی شده بعد از دریاچه آزادی بزرگ‌ترین دریاچه مصنوعی کشور است و آبشارهای معروف دنیا از جمله نیاگارا در دیواره این دریاچه طراحی و ساخته می‌شود.

وی تصریح کرد: شیراز به عنوان شهر فرهنگ و ادب ایران‌زمین پایتخت حکومت زندیان بوده و از آن رو که کریمخان زند اهل ملایر است، مردم ملایر پیوند فرهنگی نزدیکی با شهر شیراز احساس می‌کنند.

این مسئول ادامه داد: همان‌طور که در شیراز به عنوان پایتخت زندیان اماکن و معابر بسیاری به نام کریمخان زند وجود دارد در ملایر نیز پروژه‌های گردشگری متعددی با نام وکیل‌الرعایا کلید خورده است و همین امر می‌تواند پیوند فرهنگی کلان‌شهر شیراز با شهر گردشگری ملایر را توسعه بخشد.

شهردار ملایر تصریح کرد: تاکنون بیش از 70 درصد امکانات رفاهی پروژه مینی‌ورلد (پنجره‌ای به سوی دنیا) احداث و حدود 30 درصد از ماکت‌های اماکن تاریخی و دیدنی ایران و جهان در آن مهیا شده و مابقی سازه‌ها نیز در حال ساخت است.

وی خاطرنشان کرد: طرح گردشگری مینی ورلد یا پنجره‌ای به سوی جهان، در زمینی به مساحت 48 هکتار به عنوان چهارمین طرح مینی ورلد جهان در شهرستان ملایر در حال ساخت است.

امامی اظهار کرد: این طرح بین‌المللی از سال 87 آغاز شده و برای اجرای آن 200 میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

شهردار ملایر جذب گردشگران داخلی و خارجی، توسعه صنعت گردشگری، افزایش مدت اقامت گردشگران از متوسط چهار ساعت به هشت ساعت، افزایش درآمد سرانه شهروندان و جذب سرمایه‌گذاری خارجی را از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح برشمرد.

به گزارش فارس، ملایر دومین شهر بزرگ استان همدان است و به سبب دارا بودن طبیعت معتدل کوهستانی، جنگل‌ها و مناطق حفاظت شده انبوه و باغات حاصلخیز به عنوان دهکده گردشگری غرب کشور مصوب شده است.

زبان اهالی این شهرستان فارسی یا آمیزه‌ای از گویش لری است.

/117/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط