14 کتاب صاحب تیزر تبلیغات تلویزیونی می‌شوند

مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی از تشکیل کمیته کتاب در اداره کل بازرگانی صداوسیما به منظور تصمیم‌گیری درباره شرایط پخش این آگهی‌های تبلیغاتی در حوزه کتاب خبر داد و گفت: این کمیته تاکنون 14 عنوان کتاب را بری تبلیغ در رسانه ملی تصویب کرده است.
سه‌شنبه، 3 دی 1392
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
14 کتاب صاحب تیزر تبلیغات تلویزیونی می‌شوند
مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی از تشکیل کمیته کتاب در اداره کل بازرگانی صداوسیما به منظور تصمیم‌گیری درباره شرایط پخش این آگهی‌های تبلیغاتی در حوزه کتاب خبر داد و گفت: این کمیته تاکنون 14 عنوان کتاب را بری تبلیغ در رسانه ملی تصویب کرده است.

به گزارش راسخون به نقل از مهر، میثم نیلی مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی با اشاره به پیگیری‌های این مجمع برای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص ترویج فرهنگ کتابخوانی با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها اظهار داشت: با پیگیری‌هایی که طی چند ماه گذشته انجام شده و دستور مستقیم رییس سازمان صداوسیما، آگهی‌های تبلیغاتی کتاب در نوبت پخش از شبکه‌های سراسری قرار گرفته‌اند.

وی افزود: هم‌اکنون، کمیته ویژه 6 نفره‌ای در اداره کل بازرگانی صداوسیما با عنوان «کمیته کتاب» تشکیل شده است که انتخاب آثار و تصمیم‌گیری درباره شرایط پخش این آگهی‌های تبلیغاتی را برعهده دارد. مجمع نیز به‌عنوان یکی از ارکان کمیته قرار است در زمینه کارشناسی آثار نیز همکاری کند.

وی افزود: این کمیته آثار عرضه‌ شده را در قالب گروه‌های مختلف از جمله کودک و نوجوان، تاریخ، هنر، دین، ارتباطات و سرگرمی، روان‌شناسی و خانواده، ادبیات، ورزش و سلامت، علوم اجتماعی، علوم و فنون و نشریات بررسی می‌کند.

به گفته نیلی هم‌اکنون، 14 عنوان کتاب در موضوع‌های مختلف دین، ادبیات، تاریخ، روان‌شناسی و خانواده، هنر و ... در جلسه‌های کمیته کتاب تصویب شده‌اند و در مرحله تولید آگهی هستند. هر کدام از این تیزرها 45 تا 65 بار، به فراخور موضوع، از شبکه‌های مختلف سیما پخش خواهند شد.

مقام معظم رهبری در سال 1390 در دیدار مسئولان کتابخانه‌ها و کتابداران بر اهمیت تبلیغات کتاب از رسانه‌های گروهی تاکید و اظهار داشتند: کتابخوانى باید در جامعه ترویج شود؛ و این کار بر عهده‌ى همه‌ى دستگاه‌هایى است که در این زمینه مسئولند؛ از مدارس ابتدائى بگیرید ـ که برنامه‌هایى باید باشد که کودکان ما را از اوان کودکى به خواندن کتاب عادت بدهد؛ خواندن با تدبر، خواندن با تحقیق و تأمل ـ تا دستگاه‌هاى ارتباط‌جمعى، تا صدا و سیما، تا وسایل تبلیغاتى گوناگون.

ایشان طی همین دیدار تاکید کردند: یکى از کارهاى بزرگ و مهم در سطح جامعه این است که تبلیغات کتابخوانى همه‌گیر شود. ما امروز مى‌بینیم براى کالاهاى کم‌اهمیت که تأثیرى هم در زندگى انسان‌ها ندارند، صاحبانش تبلیغات رنگین عجیب و غریبى را متصدى می‌شوند، مباشر می‌شوند؛ دستگاه‌هاى ارتباط‌جمعى، مطبوعات، صدا و سیما آنها را پخش می‌کنند؛ در حالى که آن محصولات هیچ ضرورتى ندارند، هیچ لزومى ندارند، یک چیز اضافى در زندگى هستند؛ گاهى بودنشان مفید است، گاهى بودنشان حتّى مفید هم نیست؛ شاید مضر هم هست. محصولى با عظمت کتاب، با ارزش کتاب، درخور این است که تبلیغ بشود؛ تشویق بشوند کسانى که می‌توانند کتاب را بخوانند؛ این را ما باید به صورت عادت در بیاوریم.

/117/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط