روش هايي ساده براي سفيد ماندن دندانها

‏سال‌هاي پيش و شايد همين امروزه روز در بسياري از فرهنگ‌ها و مجامع شکل خاصي از دندان‌ها علامت زيبايي بوده است.رنگ کردن دندان‌ها به رنگ‌هاي سياه و تيره،تراشيدن دندان‌ها به شکل‌هاي مختلف و يا روکش‌هاي طلاي دندان‌ها،همگي در فرهنگ‌هاي مختلف جهان ممکن است علامت زيبايي شناخته شود اما در کشور ما و بسياري از جوامعي که فرهنگ و رفتاري شبيه به ما دارند،داشتن دندان‌هايي مرتب،خوش ‌شکل و از همه مهم‌تر سفيد،علامت خاص زيبايي دندان‌ها شناخته مي‌شود. ‏
شنبه، 24 مرداد 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
روش هايي ساده براي سفيد ماندن دندانها
روش هايي ساده براي سفيد ماندن دندانها
روش هايي ساده براي سفيد ماندن دندانها





‏سال‌هاي پيش و شايد همين امروزه روز در بسياري از فرهنگ‌ها و مجامع شکل خاصي از دندان‌ها علامت زيبايي بوده است.رنگ کردن دندان‌ها به رنگ‌هاي سياه و تيره،تراشيدن دندان‌ها به شکل‌هاي مختلف و يا روکش‌هاي طلاي دندان‌ها،همگي در فرهنگ‌هاي مختلف جهان ممکن است علامت زيبايي شناخته شود اما در کشور ما و بسياري از جوامعي که فرهنگ و رفتاري شبيه به ما دارند،داشتن دندان‌هايي مرتب،خوش ‌شکل و از همه مهم‌تر سفيد،علامت خاص زيبايي دندان‌ها شناخته مي‌شود.

چرا رنگ دندان‌ها عوض مي‌شود

در گويش عام،دندان‌ها به رنگ سفيد شناخته مي‌شوند اما اگر همين رنگ سفيد را خوب نگاه کنيد و رنگ دندان‌هاي چند نفر از نزديکانتان را با هم مقايسه کنيد،مي‌بينيد که در همين رنگ سفيد،درجات متفاوتي از تيرگي و روشني وجود دارد.در واقع دندان‌ها در ذات خود و از شروع رويش ممکن است به صورت طبيعي سفيدتر و يا زردتر باشند.پس اگر دوست داريد دندان‌هاي سفيدي داشته باشيد بايد با انصاف به دندان‌هاي خود نگاه کنيد و اگر دندان‌هاي شما سالم‌اند و به دليل بيماري يا مشکل خاصي دچار تغيير رنگ نشده‌اند،همان رنگ واقعي دندان‌هايتان را (هر چند کمي هم زرد باشد) بپذيريد و با آن کنار بياييد.
از طرفي دندان‌ها ممکن است به دلايل مختلفي در طي سال‌هاي بعد از رويش تغيير رنگ بدهند.اين دلايل ممکن است شامل مصرف داروهاي مختلف، بيماري‌هاي مختلف در دوران کودکي و جنيني،ضربه خوردن به دندان‌ها،بيماري‌هاي خاص ساختماني در دندان‌ها و نيز درمان‌هاي مختلف دندانپزشکي باشد.
هر کدام از اين علت‌ها مي‌توانند شناسايي شوند و بسته به نوع علت،تغيير رنگ دندان،درمان شود.اما در کنار همه اين دلايل،رنگدانه‌ها يکي از اصلي‌ترين علل براي تغيير رنگ دندان‌ها هستند.
رنگدانه‌هاي موجود در مواد غذايي،موادرنگي موجود در رژ لب‌ها و حتي ذرات معلق رنگي موجود در هوا مي‌توانند در خلل و فرج موجود روي دندان‌ها بنشينند و در طول زمان و با تکرار، روي دندان‌ها ثابت شده و تغيير رنگ دندان‌ها و تا حدي تيرگي آنها را موجب شوند. در خوراکي‌هايي مثل چاي،قهوه،شکلات،ميوه‌هاي رنگي مثل آلبالو و گيلاس،آب‌ميوه‌هاي رنگي و... رنگدانه‌هاي زيادي وجود دارد و کساني که عادت دارند مقدار زيادي از اين مواد را به صورت مرتب و روزانه مصرف کنند،بايد منتظر دندان‌هاي تيره‌تري باشند.‏

روش هايي ساده براي سفيد ماندن دندانها

به تازگي در بسياري از کشورها،آگهي‌هايي براي فروش مواد سفيد کننده دندان به چشم مي‌خورد.اين مواد با روش‌هاي شيميايي،دندان‌ها را سفيد مي‌کنند.
اگر دوست داريد دندان‌هاي سفيدتري داشته باشيد و در عين حال از عوارض جانبي اين سفيدکننده‌‌هاي شيميايي نگران هستيد،با ما همراه شويد تا براي اجراي چند روش ساده و خانگي،دندان‌هايتان را سفيدتر کنيد و از لبخندتان احساس رضايت بيشتري داشته باشيد:

چاي کم‌ رنگ

مصرف مواد غذايي رنگي،دندان‌ها را تيره مي‌کنند،پس از مصرف مرتب و مداوم چاي و قهوه و نوشابه خودداري کنيد.چاي‌تان را کم‌رنگ بنوشيد.قهوه‌تان را رقيق تهيه کنيد تا رنگدانه‌ کمتري روي دندان‌هايتان بنشيند.نوشيدني‌هاي رنگي را حتي‌الامکان با ني بنوشيد تا تماس آنها با دندان‌هايتان کم شود و بلافاصله پس از مصرف خوراکي‌هاي رنگي،دندان‌هايتان را با آب شستشو دهيد.
‏‏

ماسک توت‌فرنگي

توت ‌فرنگي داراي آنزيمي است که درست مثل يک سفيد‌کننده عمل کرده و دندان‌ها را سفيد مي‌کند!بنابراين توت‌فرنگي را پوره کنيد و با آن روي دندان‌هايتان را ماساژ دهيد و بگذاريد اين سفيدکننده طبيعي چند دقيقه‌اي روي دندان‌هايتان بماند.بعد دندان‌هايتان را شستشو دهيد و مطمئن شويد که تمام ذرات توت‌فرنگي از روي دندان‌تان پاک شود چون باقي ماندن قند موجود در توت فرنگي روي دندان‌ها ممکن است موجب پوسيدگي شود.
‏‏

هويج و بروکلي خام

مي‌توانيد رنگدانه‌ها را به روش فيزيکي و با کمک سايش هم از روي دندان‌ها پاک کنيد.براي اين کار، سبزي‌ها و ميوه‌هاي سفت را گاز بزنيد. هويج،سيب،خيار،بروکلي و حتي سيب‌زميني خام از اين گروه خوراکي‌ها هستند.با مصرف اين مواد با يك تير دونشان مي‌زنيد:هم دندان‌هاي سفيدتري داريد و هم مقدار زيادي ويتامين و مواد معدني و... به بدنتان مي‌رسانيد.

مسواک را فراموش نکنيد

باز هم همان يار قديمي! لااقل روزي دو بار مسواک بزنيد و هفته‌اي يکي دو بار (نه بيشتر) از خميردندان سفيدکننده استفاده کنيد.هر از گاهي هم سري به دندانپزشک بزنيد تا اگر لازم است به کمک جرم‌گيري و برس دندان‌هاي شما را تميز کند.

آدامس بجويد البته از نوع بدون قند‏

جويدن آدامس بدون قند بين وعده‌هاي غذايي،کمک مي‌کند تا بزاق بيشتري در دهان شما ترشح شده و به صورت طبيعي دندان‌هاي شما شسته شده و رنگدانه‌ها تا حدي از روي دندان‌ها پاک شوند.‏
منبع:salamat.ir




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.