پرورش انگور در خانه

با انجام برخی مراقبت های خاص در طول فرایند تولید، می توان انگور را به راحتی در خانه پرورش داد. مقاله ی زیر دستورالعمل های مناسب جهت رشد این درخت را ارائه می دهد.
سه‌شنبه، 9 آذر 1395
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
پرورش انگور در خانه
پرورش انگور در خانه

 

مترجم: سهیلا حاجی زاده
منبع:راسخون
 

با انجام برخی مراقبت های خاص در طول فرایند تولید، می توان انگور را به راحتی در خانه پرورش داد. مقاله ی زیر دستورالعمل های مناسب جهت رشد این درخت را ارائه می دهد.
ارقام متعددی از انگور وجود دارد. روش و زمان پرورش این درخت بر اساس نوع رقم انتخاب شده متفاوت است. در زیر روش های کلی جهت پرورش انگور در خانه را بیان می کنیم.
اقلیم
اول، شما باید اقلیمی که برای پرورش انگور مورد نیاز است را انتخاب کنید. این درخت در شرایط اقلیمی شدید رشد نمی کند و نیاز به اقلیم مناسب جهت رشد دارد. سرما باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای انگور می گردد، از این رو، درختان انگور نباید در زمستان کشت شود. کشت انگور باید به صورت ایده آل در طول دوره ای که آب و هوا به طور مداوم گرم است، انجام شود، چون این میوه نیاز به نور خوشید مناسب برای رسیدن دارد. کاشت انگور در اوایل بهار توصیه می شود.
خاک
خاک بسیاری از مواد تغذیه ای را برای گیاه فراهم می آورد. خاکی که جهت کشت انگور انتخاب می شود باید بتواند حداکثر مقدار آب را در خود نگه دارد. یکی از موارد مهم توصیه شده برای انگور این است که ریشه ها تمایل به رشد در حدود سه تا شش فوت پایین تر از پایه ی گیاه را دارند. بنابراین در هر زمینی که قصد پرورش این گیاه را دارید، باید گودالی حفر کنید که حداقل یک فاصله ی هشت فوت از انگور داشته باشد. این کار هنگامی که قصد رشد گیاه از بذر و یا از میان پایه دارید، باید در نظر بگیرید.
کاشت
انگور نیاز به مقدار زیادی رطوبت دارد. در صورتی که این درخت بیش از حد خشک به نظر می رسد، می توانید در صورت نیاز پایه را در آب خیس کنید، به منظور اجتناب از خطر فاسد شدن، آن ها را بیشتر از یک روز در آب قرار ندهید.
آبیاری
هنگامی که درختان انگور جوان هستند، آبیاری مناسب آن ها ضروری می باشد. سعی کنید گیاهان را حداقل دوبار در روز آبیاری کنید. این کار باعث استقرار کامل ریشه در خاک می گردد. با این حال، هنگامی که گیاه را به اندازه ی کافی آبیاری کردید، اجازه دهید تا آب اضافی از آب تخلیه گردد. عدم انجام این کار باعث ایجاد بیماری های مختلف در گیاه می گردد.
کوددهی
به منظور اطمینان از این که درختان انگور مواد تغذیه ای کافی را دریافت می کنند، به برگ های گیاه نگاه کنید. رنگ برگ ها باید سبز تیره باشند. در صورتی که رنگ برگ ها شروع به روشن شدن کرد، کوددهی به گیاه را انجام دهید. کودهای شیمیایی بسیاری در بازار موجود است، اما شما می توانید از کمپوست نیز استفاده کنید. حدود 5 تا 6 اینچ کمپوست را به منظور تامین مواد غذایی مورد نیاز گیاه به خاک اضافه کنید.
داربست
ایجاد داربست برای درختان انگور، هنگامی که گیاه شروع به رشد زیاد کرد، بسیار مهم می باشد. داربست چیزی شبیه یک شبکه بوده که به عنوان سیستم حمایتی برای گیاهان بالارونده مورد استفاده قرار می گیرد. ارتفاع داربست ها مهم است، چون انگور در فصول مختلف تمایل به رشد متفاوتی دارد. در زمستان، داربست ها باید کوتاه تر باشند، در حالی که در تابستان شما نیاز به ایجاد دابست های بزرگتر دارید.
هرس
هرس درختان انگور به شیوه ای صحیح، مهم می باشد. توصیه می شود که این درختان را در طول بهار هرس شوند. در صورتی که در زمستان هرس شوند، ممکن است به دلیل سرما جوانه های درخت آسیب ببینند. شاخه های اضافی نیز باید هرس شوند.
برداشت
در زمان های قدیم، رنگ میوه ی انگور تعیین کننده ی میزان رسیدگی آن بود. امروزه، کیت های آماده ی موجود در بازار به تعیین میزان رسیدگی میوه کمک می کند.
اگرچه همه ی این کارها نیازمند تلاش و صبر مستمر می باشد، اما هنگامی که درخت به باردهی رسید، نتیجه ی کار ارزشمندی خواهد داشت.

 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط