آشنایی با حالت تاریک گوگل کروم

همانطور که از نام حالت شبانه و تاریک (dark mode) مشخص است، این تم برای آن دسته از افرادی که با حالت خودکار و معمول شبکه‌های اجتماعی که پس زمینه سفید و روشنی دارد، مشکل دارند و جزو آن دسته از کاربرانی هستند...
سه‌شنبه، 7 آبان 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آشنایی با حالت تاریک گوگل کروم

حالت تاریک گوگل کروم

حالت تاریک گوگل کروم برای خود مرورگر پیش از این فعال شده بود. اما از این پس قادر خواهید بود تا وب سایت ها را نیز در حالت تاریک در مرورگر کروم، مشاهده کنید. این موضوع به همان اندازه که در فضای اندروید و آی او اس حائز اهمیت و کاربردی بود، در زمینه وب سایت ها نیز قابلیت همراهی دوستانه با کاربر را خواهد داشت.

البته برای استفاده از این قابلیت، لازم است که طراحی وب سایتی که قصد ورود به آن را دارید، به صورت متضاد عمل نکرده باشد. به واقع تمام وب سایت هایی که همگام با حالت Dark Mode طراحی شده باشند، از این ویژگی جدید گوگل کروم؛ پشتیبانی خواهند کرد.

برای استفاده از حالت تاریک گوگل کروم در وب سایت ها، کافی ست که کلید آن را فعال ساخته و از آن پس صفحات وب را در این وضعیت مشاهده کنید.

معمولا کاربران از این حالت در زمان شب و وقتی که نور محیط به اندازه کافی نیست، استفاده می کنند.

با فعال ساختن حالت تاریک وب سایت ها در گوگل کروم، زمینه سفید صفحات وب از شکل سفید و روشن، به تیره تغییر کرده و آزار چشمی حین تماشا و رصد وب سایت ها، کاهش یافته و یا کاملا از بین می رود.

در این حالت ضمن تغییر پس زمینه سفید به سیاه، نوشته هایی که پیش از این سیاه بوده اند، سفید خواهند شد تا در پس زمینه ی سیاه، قادر به رویت و خواندن آن ها باشیم.

لازم به ذکر است که این ویژگی پس از سپری کردن نسخه های بتای پیشین خود، اکنون برای پلت فرم اندروید، کروم او اس، لینوکس، مک او اس و ویندوز در نسخه بتای 76 منتشر شده است و کاربران قادر هستند که از این قابلیت در تمامی پلت فرم های ذکر شده، استفاده نمایند.
 

مسدودسازی فلش در گوگل کروم

به علاوه لازم به ذکر است که با این به روز رسانی اخیر گوگل کروم، قابلیت دیگری نیز به آن اضافه شده است. از این قابلیت با نام مسدودسازی فلش یاد می شود.

مسدودسازی فلش، به این صورت است که شما در حالت استفاده از جستجوی وب سایت ها در شکل مرور مخفی وب یا همان Incognito، به هیچ وجه قابل ردیابی و شناسایی نخواهید بود.


منبع: سایت نظارت بر خانواده


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط