تفاوت گوشی گیمینگ و گوشی معمولی در چیست؟

اگر از مخاطبین اخبار تکنولوژی هستید، بارها و بارها در این سایت و صفحات دیگر شنیده اید که گوشی های موبایل قبلا چه بودند و چه شده اند.همان مقدمه تکراری که می گوید گوشی های همراه گجت های ارتباط صوتی و نوشتاری بودند که حال مبدل به رایانه های هوشمند بسیار کاربردی شده اند.
يکشنبه، 19 آبان 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تفاوت گوشی گیمینگ و گوشی معمولی در چیست؟

گوشی گیمینگ چیست؟

صنعت گیم و بازی های رایانه ای امروز یک صنعت پر رونق و پولساز محسوب می شود که از محبوبیت ویژه ای نیز برخوردار می باشد.

ما هر روز شاهد ارائه یک قابلیت جدید در این صنعت هستیم به طوری که از گذشته تا به امروز، نسل های مختلف بازی ها و کنسول های اجرای بازی پیشرفت های قابل توجهی را داشته اند.

امروزه گوشی های هوشمند نیز قابلیت اجرای بازی های رایانه ای را دارند و حتی گوشی های مخصوصی برای اجرای بازی های مختلف ساخته شده است که به گوشی های گیمینگ معروف می باشند.

البته گوشی گیمینگ تنها برای اجرای بازی های موبایلی نیست و قابلیت های بسیار گسترده تری را شامل می شوند. اما با این وجود طراحی این دستگاه ها به گونه ای انجام شده است که بتوانند از پس اجرای بازی های سنگین موبایلی نیز برآمده و علاوه بر این، در هنگام انجام بازی، راحتی گیمر را نیز به همراه داشته باشند.

بنابراین گوشی های گیمینگ باید علاوه بر دارا بودن امکانات معمول یک گوشی تلفن همراه هوشمند، امکانات خاصی را نیز برای اجرای بازی های سنگین موبایلی داشته باشند.

ما در ادامه به بررسی برخی از ویژگی های خاص گوشی های گیمینگ پرداخته و نکات مهمی را که باید در خرید این نوع از تلفن های همراه به یاد داشته باشید را عنوان می کنیم.
 

پردازنده گرافیکی GPU

یکی از مهمترین قطعات در اجرای بازی های کامپیوتری، پردازنده گرافیکی است که مستقیما نقش پردازش تصاویر را در بازی بر عهده دارد.

گوشی های گیمینگ حتما باید مجهز به پردازنده های گرافیکی قدرتمند باشند تا از پس اجرای بی وقفه بازی های موبایلی برای ساعت های متمادی، برآیند.

در هنگام خرید گوشی های گیمینگ همواره باید به نرخ فرکانس پردازشی GPU توجه نمود.
 

پردازنده اصلی CPU

CPU یا پردازنده اصلی، نقش مهمی را در عملکرد تمامی گوشی های هوشمند بازی می کند. فرقی ندارد که گوشی شما یک گوشی گیمینگ باشد یا یک گوشی معمولی؛ هر چه قدرت پردازنده اصلی آن بالاتر باشد، عملکرد کلی گوشی بهتر خواهد بود و در نتیجه سریعتر به درخواست های مختلف برنامه ها پاسخ می دهد.

پردازنده های چند هسته ای با فرکانس بالاتر و همچنین حافظه کش زیاد، باعث می شوند تا گوشی های هوشمند در اجرای بازی های موبایلی نیز عملکرد بهتری را داشته باشند.
 

حافظه موقت RAM

وظیفه رم گوشی فراخوانی داده های مورد نیاز برای اجرای برنامه های سیستمی و برنامه های کاربردی می باشد. هرچه مقدار رم یک گوشی گیمینگ بیشتر باشد، در نتیجه داده های بیشتری را می توان در حافظه موقت جای داد و فراخوانی آن ها با سرعت بیشتری انجام می شود.

بازی های سنگین معمولا داده های زیادی را در رم ذخیره می کنند و اگر مقدار رم مورد نیاز در دسترس نباشد، معمولا اجرای بازی ها با کندی مواجه خواهد شد. به همین سبب معمولا گوشی های گیمینگ بین 4 تا 8 گیگابایت حافظه رم دارند.
 

نمایشگر

برای اجرای بازی های موبایلی، نمایشگر گوشی شما باید متناسب اجرای بازی باشد. این تناسب با نرخ تازه سازی و شفافیت نمایشگر ارزیابی می شود.

نرخ تازه سازی نمایشگر گوشی های گیمینگ باید بالا باشد و با GPU گوشی هماهنگ باشد. اگر این نرخ کمتر از میزان مورد نیاز باشد، در نتیجه اجرای بازی با تیک های مستمر همراه شده و تجربه بدی را برای گیمر به همراه خواهد داشت.

علاوه بر این در فناوری ساخت نمایشگرها باید از ویژگی هایی استفاده شود که کمترین آسیب را به چشمان گیمر وارد کند و حتی پس از ساعت های متمادی بازی کردن، گیمر احساس خستگی زیادی را نداشته باشد.

اندازه صفحه نمایش گوشی نیز باید استاندارد بازی باشد. صفحه نمایش کوچک باعث می شود تا جزئیات بازی به خوبی مشخص نشده و گیمر نتواند به راحتی به انجام بازی بپردازد. معمولا اندازه صفحه نمایشگر گوشی گیمینگ بین 5.5 تا 6.5 اینچ می باشد.
 

باتری گوشی

گوشی های گیمینگ چون از قدرت پردازشی بالاتری نسبت به گوشی های معمولی برخوردار هستند، باید از باتری های قدرتمندتری نیز برای تامین انرژی مورد نیاز خود بهره ببرند.

چون هنگام اجرای یک بازی سنگین موبایلی، تقریبا از تمامی ظرفیت های پردازشی گوشی استفاده می شود، شارژ باتری سریعتر از مواقع دیگر شروع به خالی شدن می کند.

معمولا ظرفیت باتری یک گوشی گیمینگ بین 3800 تا 4500 میلی آمپر ساعت می باشد. پشتیبانی از شارژ سریع و یا شارژ بیسیم نیز از دیگر قابلیت های مثبت این گوشی ها محسوب می شود.
 

صدای خروجی

گوشی های گیمینگ باید بتوانند تجربه غرق شدن در بازی را به گیمر القا کنند. درصد زیادی از موفقیت در این امر به وسیله صدا انجام می شود.

یک گوشی گیمینگ باید علاوه بر اینکه از از خروجی های صدای قدرتمندی برخوردار باشد، باید توانایی پشتیبانی از خروجی 3.5 میلی متری صدا را نیز داشته باشد.

اکثر گوشی های گیمینگ از خروجی صدای دالبی نیز پشتیبانی می کنند که تجربه خوبی را در هنگام اجرای بازی به کاربر می دهند.
 

حافظه داخلی و حافظه خارجی

معولا بازی های موبایلی، از داده های زیادی برخوردارند که حجم زیادی از حافظه های محدود گوشی های هوشمند را اشغال می کنند.

گوشی های گیمینگ باید علاوه بر داشتن ظرفیت بالای حافظه داخلی، از کارت حافظه خارجی نیز پشتیبانی کنند تا کمبود فضا را در آن ها بتوان جبران نمود.

یک گوشی گیمینگ باید بیش از 64 گیگابایت حافظه داخلی داشته باشد و توانایی پشتیبانی از کارت حافظه خارجی تا 128 یا 256 گیگابایت را داشته باشند.
 

قابلیت اتصال کنترلرهای مخصوص بازی

یکی دیگر از قابلیت های مهم در گوشی های گیمینگ، قابلیت اتصال کنترلرهای مخصوص بازی روی تلفن همراه است.

این کنترلرها سبب می شود تا گیمر با راحتی بیشتری به انجام بازی های مورد نظر خود بپردازد و از بازی کردن لذت ببرد.


منبع: سایت نظارت بر خانواده


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.