وابستگی جامعه به اینترنت: چند موضوع سایبری که کرونا ویروس آشکار کرد
مزایا و مضار وابستگی به اینترنت و به ویژه اینترنت اشیاء در بحران همه گیری کرونا ویروس بیشتر خود را نشان میدهد.
دوشنبه، 11 فروردين 1399
تخمین زمان مطالعه:
مترجم :
فتانه خزاعی
موارد بیشتر برای شما
هر چه بیشتر و بیشتر مدارس و مشاغل ایالات متحده درهای خود را میبندند، همه گیری سریعاً در حال تحول کرونا ویروس به افشای وابستگی جامعه - خوب و بد - به دنیای دیجیتال کمک میکند.
کل جامعه، از جمله کلاسهایی که در American University در آنها تدریس میکنیم، تا زمان آشکار شدن ساحل نجات، حرکت کرده است به سمت آنلاین شدن. از آن جا که بخشهای وسیعی از جامعه برای دستیابی به فاصله گیری اجتماعی موقتاً مجبور به انزوا هستند، اینترنت پنجره آنها به جهان است. رویدادهای اجتماعی آنلاین مانند ساعات شاد مجازی باعث ایجاد احساس همبستگی در میان این فاصله اجتماعی میشود. این ویروس همچنین نویدها و خطرات "اینترنت اشیاء"، یعنی شبکه جهانی دوربینهای همیشه روشن، همیشه متصل، ترموستاتها، سیستمهای هشدار و سایر اشیاء فیزیکی، را در معرض دید شما قرار میدهد. در حالی که دنیای آنلاین اغلب به عنوان یک بیمار اجتماعی به تصویر کشیده میشود، این بیماری همه گیر یادآور این است که چقدر دنیای دیجیتال باید به ما خدمات ارائه دهد.
این بیماری همه گیر، بسیاری از آسیب پذیریهای ناشی از وابستگی جامعه به اینترنت را نیز نشان میدهد. اینها شامل عواقب خطرناک سانسور، گسترش مداوم اطلاعات غلط، آسیب پذیریهای زنجیره تأمین و خطرات عدم امنیت سایبری است.
* سانسور چین بر همه ما اثر میگذارد.
همه گیری جهانی به ما یاد آوری میکند که حتی سانسور محلی میتواند پیامدهای جهانی داشته باشد. سرکوب زود هنگام چین از پخش اطلاعات کرونا ویروس احتمالاً به آنچه در حال حاضر یک بیماری همه گیر در سراسر جهان است کمک کرده است. اگر پزشک ووهان که متوجه شیوع بیماری بود، می توانست آزادانه صحبت کند، ممکن است مقامات بهداشت عمومی میتوانستند کارهای بیشتری برای مهار زود هنگام آن انجام دهند.
* اطلاعات غلط آنلاین فقط گفتار نیست - این یک موضوع سلامت و ایمنی است.
در مواقع اضطراری بهداشت عمومی، به اشتراک گذاری دقیق و سریع اطلاعات بسیار مهم است. رسانههای اجتماعی میتوانند ابزاری مؤثر برای انجام این کار باشند. اما این همچنین باعث ایجاد اطلاعات نادرست و دستکاری به راه هایی میشود که سلامت جهانی و ایمنی شخصی را تهدید میکند - چیزی که شرکتهای فناوری به طرزی ناامید کننده و در عین حال ناقص در تلاشند تا با آن مبارزه کنند.
به عنوان مثال، فیس بوک، تبلیغات در فروش ماسک صورت یا وعده های پیشگیری یا علائم کاذب را ممنوع کرده است، در حالی که فضای تبلیغاتی نامحدودی را به سازمان بهداشت جهانی اختصاص میدهد. توییتر پیوندهایی به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها و سایر منابع اطلاعاتی معتبر در هنگام بازگشت جستجو دارد. در همین حال، طبق گزارشها، برخی شایعاتی را در مورد کرونا ویروس منتشر میکنند. برخی دیگر از کرونا ویروس برای گسترش احساسات تند نژاد پرستانه استفاده میکنند به روشهایی که افراد را در معرض خطر قرار میدهد.
COVID-19 نه تنها هشدارهایی راجع به هزینهها - و ژئوپلیتیک – و عدم اطلاعات برای ما دارد، بلکه نقشها و مسئولیتهای بخش خصوصی را در مقابله با این خطرات برجسته میکند. فهمیدن این که چگونه به نحوی مؤثر، بدون سرکوب انتقادات مشروع، عمل کنیم یکی از بزرگترین چالشهای دهه آینده است.
* انعطاف پذیری سایبری و امنیت، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.
دانشگاه ما کار ما را به صورت آنلاین راه انداخته است. ما جلساتی را با گپ تصویری و برگزاری دورههای مجازی برگزار میکنیم. در حالی که بسیاری این تسهیلات را ندارند، از جمله آنهایی که در خط مقدم سلامت و امنیت عمومی هستند یا تازه بیکار شدهاند. هزاران دانشگاه دیگر، مشاغل و مؤسسات دیگر نیز به طرف آنلاین شدن حرکت کردهاند – که گواهی است بر مزایای نوآوریهای فناوری.
تصویر: استاد مدرسه بازرگانی دانشگاه هاروارد، بهارات آناند، یک کلاس آنلاین را از طریق HBX Live برگزار میکند. AP Photo/Gretchen Ertl
در عین حال، این حرکات، ما را به اهمیت رمز نگاری قوی، شبکههای قابل اعتماد و پدافندهای سایبری مؤثر یاد آوری میکند. امروزه قطع شبکه فقط از دست دادن دسترسی به Netflix نیست بلکه به دنبال آن از بین رفتن معیشت مردم است. عدم امنیت سایبری همچنین تهدیدی برای سلامتی عمومی است، مانند مواردی که حملات باج افزار باعث ایجاد اختلال در کل تجهیزات پزشکی میشود.
* فن آوریهای هوشمند به عنوان یک خط زندگی
این ویروس همچنین نویدها و خطرات "اینترنت اشیاء"، یعنی شبکه جهانی دوربینهای همیشه روشن، همیشه متصل، ترموستاتها، سیستمهای هشدار و سایر اشیاء فیزیکی، را در معرض دید شما قرار میدهد. دماسنجهای هوشمند، مانیتورهای فشار خون و سایر دستگاههای پزشکی به طور فزایندهای به وب متصل میشوند. این امر باعث میشود افراد با شرایط از پیش موجود بتوانند سلامت خود را در خانه مدیریت کنند، نه این که به دنبال مراجعه به مراکز درمانی باشند که در آنجاها در معرض خطر بیشتری از ابتلا قرار بگیرند.
با این وجود این اتکا به اینترنت چیزهای خطرناکی نیز دارد. دستگاههای هوشمند ناامن میتوانند همدلی مردم را مختل کنند تا دموکراسی و جامعه را مختل نمایند، مانند زمانی که Mirai botnet اطلاعات وسایل خانگی متصل به اینترنت اشیاء را برای اختلال در اخبار و اطلاعات مهم سایتها در پاییز سال 2016 ربود. وقتی دستگاههای بهم پیوسته دیجیتال مورد حمله قرار میگیرند، مزایای آنها به طور ناگهانی ناپدید می شود.
* زنجیره تأمین فنی، نقطهای از آسیب پذیری است
خوابیدن کارخانجات چین در پی این همه گیری، عرضه قطعات مهم برای بسیاری از صنایع از جمله بخش فناوری ایالات متحده را قطع کرد. حتی اپل مجبور شد تولید آیفون را به طور موقت متوقف کند. اگر چین شروع به بهبودی نمیکرد، عوارض اقتصاد جهانی حتی می توانست بدتر از اکنون باشد.
این وابستگی متقابل زنجیره تأمین ما نه جدید و نه فنی است. تولید - پزشکی و غیره - مدت هاست که به بخشهایی از سراسر جهان وابسته است. این حرکات، ما را به اهمیت رمز نگاری قوی، شبکههای قابل اعتماد و پدافندهای سایبری مؤثر یاد آوری میکند. این بحران به عنوان یاد آوریِ تعاملهای پیچیده و جهانی بسیاری از شرکتها تولیدی اسباب بازی، تلفن، رایانه و بسیاری از محصولات دیگر است که اقتصاد و جامعه به طور کلی به آنها وابسته است. حتی اگر ویروس هرگز به خارج از چین سفر نکرده بود، اثرات آن منعکس شده بود - و راه هایی را برجسته میکرد که نشان دهنده این است که حتی بحرانهای محلی دارای پیامدهای جهانی هستند.
منبع: لورا دناردیس، جنیفر داسکال - American University School of Communication
مقالات مرتبط
اینترنت اشیاء چگونه کار می کند؟
آشنایی با اینترنت اشیا
اینترنت اشیاء یا IOT چیست ؟
بررسی بستر شکل گیری اینترنت اشیاء و معرفی بخش های آن
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
ایجاد هوشمند صوت در اینترنت اشیاء
سهشنبه، 19 فروردين 1399
تداخلهای خانه هوشمند با زندگی معمولی
يکشنبه، 17 فروردين 1399
آیا یک دستیار دیجیتالیِ همیشه روشنِ همواره در حال گوش کردن میخواهم؟
يکشنبه، 3 فروردين 1399
دستگاههای نمابر و قهوه جوشها – راههای غافلگیرکنندهی هک شدن از طریق آنها
شنبه، 2 فروردين 1399
خود تنظیمی شرکتها لزوماً برای عموم مردم بد نیست
شنبه، 2 فروردين 1399
با شهرهای هوشمند، هر قدم شما ثبت میشود
پنجشنبه، 29 اسفند 1398
یکی از دلایل نصب فناوری خانه هوشمند، پُز دادن به دوستان است
سهشنبه، 27 اسفند 1398
چگونه کامپیوترها را سریعتر و دوستانهتر با آب و هوا سازیم؟
يکشنبه، 25 اسفند 1398
ما به زودی ده برابر بیشتر ماهواره در مدار خواهیم داشت - این به چه معنی است
يکشنبه، 18 اسفند 1398
دلیل این که اینترنت (اشیاء) همیشه فضای کافی برای همه دستگاههای ما خواهد داشت
يکشنبه، 18 اسفند 1398
تازه های مقالات
پنج گوهر درخشان میراث فاطمی
لیفت سینه: جراحی جوانسازی و رفع افتادگی سینهها برای ظاهری جذاب
ترفند افزایش سرعت اینترنت تا 100 برابر
رزرو هتل پارس شیراز برای سفر خانوادگی
هتل بینالمللی کیش یا پارمیدا مشهد: مقایسه اقامت در دونقطه متفاوت
قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین
چطور بلیط های چارتر لحظه آخری را با بهترین قیمت پیدا کنیم؟
گیتار بیس یا گیتار الکتریک؛ یادگیری کدامیک آسانتر است؟
آشنایی با مشکلات و تعمیر سایبان برقی
تأثیر استفاده از کفش مناسب بر پیشگیری از آسیبهای اسکلتی
بیشترین بازدید هفته
چهار زن برگزیده عالم
نحوه خواندن نماز والدین
داستان انار خواستن حضرت زهرا(س) از امام علی(ع)
اقدامات مهم و اورژانسی پس از چنگ زدن گربه
زنگ اشغال برای برخی تماس گیرندگان
پیش شماره شهر های استان تهران
نماز استغاثه امام زمان (عج) را چگونه بخوانیم؟
اهل سنت چگونه نماز می خوانند؟
چگونه تعداد پروتونها، نوترونها و الکترونها را تشخیص دهیم؟
لیست کاملی از خدایان و الهههای یونانی
موارد بیشتر برای شما
رستوران و کافه نزدیک هتل لیلیوم کیش
فراخوان شصت و سومین سال جایزه (نخبگانی) سال 1404
حمله هوایی ارتش اسرائیل به یک خودرو در غزه
رهبر انقلاب: روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم
رهبر انقلاب: فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود
نقشه شوم آمریکا برای جهان به روایت رهبر انقلاب
پزشکیان: حضور زنان در آینده کشور مؤثر تر از من است که اینجا ایستادهام
اهدای جوایز به زنان موفق در مراسم آیین تجلیل از مقام زن
رهبر انقلاب: مداحی یک رسانه تمام عیار است
رهبر انقلاب: مهمترین کار حضرت زهرا(س) تبیین بود
سرود جمعی با اجرای نوشهور در حسینیه امام خمینی(ره)
مدیحه سرایی احمد واعظی در محضر رهبر انقلاب
مداحی اتابک عبداللهی به زبان آذری در حسینیه امام خمینی
مداحی مهدی ترکاشوند به زبان لری در محضر رهبر انقلاب
خطر تخریب یکی از بزرگترین مساجد دوران قاجار