نکته های پزشکی

نتايج يک پژوهش نشان مي دهد، بين اضطراب مادر در ماه آخر بارداري و تغذيه نوزاد با شير مادر ارتباط مستقيم وجود دارد. براساس يک پژوهش، استرسهاي دوران حاملگي با پيامدهاي منفي بارداري همراه است. بين اضطراب مادر در ماه آخر بارداري و تغذيه نوزاد با شيرمادر ارتباط وجود دارد نصرت بهرامي، کارشناس ارشد مامايي در پژوهشي به بررسي ارتباط تغذيه نوزاد با شير مادر و اضطراب مادر در ماه آخر بارداري پرداخته است.
سه‌شنبه، 6 بهمن 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
نکته های پزشکی
نکته های پزشکی
نکته های پزشکی






استرس هاي دوران بارداري بر شيرخواران تأثير دارد

نتايج يک پژوهش نشان مي دهد، بين اضطراب مادر در ماه آخر بارداري و تغذيه نوزاد با شير مادر ارتباط مستقيم وجود دارد. براساس يک پژوهش، استرسهاي دوران حاملگي با پيامدهاي منفي بارداري همراه است. بين اضطراب مادر در ماه آخر بارداري و تغذيه نوزاد با شيرمادر ارتباط وجود دارد
نصرت بهرامي، کارشناس ارشد مامايي در پژوهشي به بررسي ارتباط تغذيه نوزاد با شير مادر و اضطراب مادر در ماه آخر بارداري پرداخته است.
شير مادر غذايي مطلوب و منحصر به فرد محسوب مي شود و ترکيب آن کاملاً منطبق بر نيازهاي شيرخوار است و مهمترين و مؤثرترين اقدام براي حفظ و تداوم سلامت شيرخواران مي باشد. با پيشرفت حاملگي، زوجها با اضطراب بيشتري رو به رو مي شوند و اين اضطراب و استرسهاي دوران حاملگي با پيامدهاي منفي بارداري همراه است.
اضطراب علاوه بر پيامدهاي مختلف بر زن باردار، مي تواند سلامت جنين و کودک و در نهايت تغذيه کودک توسط شيرمادر را تحت تأثير قرار دهد.
يافته هاي پژوهش حاکي است، بين نمره اضطراب ماه آخر بارداري با نوع تغذيه نوزاد ارتباط آماري معني داري وجود دارد.
نتايج نشان داده است، در زنان بدون اضطراب در مقايسه با زنان داراي اضطراب در ماه آخر بارداري تغذيه انحصاري با شير مادر به طور معني داري بيشتر است.
از آنجا که تأثيرات منفي اضطراب در دوران بارداري در اين پژوهش و مطالعات ديگر بخوبي مشخص شده است، لذا توصيه مي شود در مراکز بهداشتي و درماني به طور معمول غربالگري اضطراب دوران بارداري را انجام داده و مشاوره لازم را به منظور کاهش اضطراب مادران باردار، تشويق مادران به شيردهي و افزايش موفقيت در شيردهي انجام دهند.

پرتودرماني در کودکي، خطر ابتلا به سرطان سينه را تشديد مي کند

متخصصان هشدار دادند، پرتودرماني در دوران کودکي، خطر ابتلا به سرطان سينه را در سنين بالاتر افزايش مي دهد.
نتايج يک پژوهش جديد تاکيد کرد، دختراني که در دوران کودکي بويژه به دليل ابتلا به سرطان تحت پرتو درماني قرار مي گيرند، بيش از ساير همسالان خود در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه هستند و اين خطر هيچ ارتباطي با سن کودک در زمان پرتو درماني ندارد.
دکتر پيتر دي اين اسکيپ، محقق انستيتو ملي سرطان در مريلند با انتشار نتايج يافته هاي خود در گزارشي خاطرنشان کرد: پرتودرماني روش متداول و البته بسيار مؤثر براي درمان سرطانهايي چون سرطان لنفاوي است و نوجوانان و بزرگسالاني که با اين شيوه تحت معالجه قرار مي گيرند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه هستند.
دکتر «اين اسکيپ» در بررسي هاي خود 120 زن مبتلا به سرطان را در زماني که کمتر از 21 سال داشتند، مورد مطالعه قرار داد. اين زنان بين سالهاي 1970 تا 1986 درمان شدند و حداقل 5 سال از بهبود آنان مي گذشت. در اين زنان دو گروه که بدون پرتودرماني يا با پرتودرماني تحت معالجه قرار گرفتند، با هم مقايسه شدند.محققان تاکيد کردند: انتخاب شيمي درماني به عنوان اولين راهکار مي تواند از ابتلا به سرطان دوم؛ يعني سرطان سينه پيشگيري کند.

خوردن انواع ميوه و سبزيها از بروز آلزايمر پيشگيري مي کنند

دانشمندان مواد شيميايي را در انواع ميوه ها و سبزيها شناسايي کرده اند که از بروز آلزايمر پيشگيري مي کنند.
يک متخصص انگليسي بيماريهاي زوال عقل در يک کنفرانس علمي خطاب به دانشمندان اعلام کرد: گروهي از مواد شيميايي را در بسياري از ميوه ها و سبزيها و همچنين در چاي و کاکائو شناسايي کرده است که اين مواد مي توانند از مغز در برابر بيماري آلزايمر محافظت کنند.
دکتر روبرت ويليامز، خبر کشف اين مواد را در نشست تابستاني انجمن داروشناسي انگليس در ادينبورگ اعلام کرد.
وي مي گويد: اين مواد شيميايي که نوع خاصي از فلانوئيدها هستند، در گياهان و ميوه هاي حاصل از آنها يافت مي شوند که مي توانند اثرات شفابخش و درماني براي مبتلايان به آلزايمر داشته باشند.
دکتر ويليام که بيوشيمي دان دانشکده کينگز لندن است. وي در بررسي هاي خود بيولوژي فلاوونوئيدها را به طور مفصل بررسي کرده و تاکيد دارد که نتايج اين تحقيق بسيار قوي تر و قابل اطمينان تر از بسياري از مطالعات قبلي است که در اين زمينه انجام شده اند.
منبع:www.qudsdaily.com




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط