داروهای بیماریهای دهان و حلق
نسخه شماره 1 - دارو جهت دندان درد
مقدار مصرف :0/5 تا 1 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 2 - دارو جهت درمان جوشهای دهان ( آفت ) و آماس مخاط دهان
روش و مقدار مصرف : شیره توت سیاه را یا بصورت خشک شده یا تازه شیره آنرا روزی چند مرتبه در دهان برای مدت چند دقیقه نگاه درید .
*******
نسخه شماره 3 - دارو جهت درمان جوشهای دهان ( آفت )
روش و مقدار مصرف : پنج گرم برگ گردو را در یک فنجان آبجوش ریخته ، مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده و روزی 3 بار دهان را با آن بشوئید .
*******
نسخه شماره 4 - دارو جهت رفع بوی بد دهان
مقدار مصرف :3 تا 5 گرم
طرز تهیه و استعمال : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار دهان را با آن بشوئید .
*******
نسخه شماره 5 - دارو جهت رفع بوی بد دهان
طرز تهیه و استعمال : مقدار ده گرم برگ بادرنجبويه را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روزی سه بار دهان را با آن بشوئید .
*******
نسخه شماره 6 - دارو جهت خونریزی لثه و تقویت لثه
طرز تهیه و استعمال : مقدار ده گرم برگ زیتون را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روزی سه بار دهان را با آن بشوئید . علاوه بر این از روغن زیتون روزی چند بار بصورت مالش در دهان استفاده کنید .
*******
نسخه شماره 7 - دارو جهت درمان آبسه دندان
طرز تهیه و استعمال : کمی سیر پخته را با شیر مخلوط موده و بصورت خمیر دارورید و روزی 2 تا 3 مرتبه بر محل آبسه قرار دهید .
*******
نسخه شماره 8 - دارو جهت رفع بوی بد دهان
مقدار مصرف :2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار دهان را با آن شستشو دهید .
*******
نسخه شماره 9 - دارو جهت پیشگیری از پیشرفت پوسیدگی دندان
روش مصرف : کمی از پودر فلفل را به محل پوسیدگی دندانها بمالید
نكته خيلي مهم : ذكر مورد استعمال داروهاي گياهي تنها بر اساس وظيفه اطلاع رساني اين سايت مي باشد و به هيچ عنوان به معناي تجويز نسخه ی درماني نمي باشد .
منبع:www.irteb.ir
/ن