8 گام تا نجات غریق

ابتدا بايد وي را به كمك وسايلي از قبيل حلقه نجات، تكه ‌الوار يا طناب بلند از آب خارج كنيد. تنها زماني مي‌توانيد وارد آب شويد و مستقيما اقدام به نجات مصدوم كنيد كه از نظر بدني به اندازه كافي قوي ‌بوده و...
چهارشنبه، 14 مهر 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
8 گام تا نجات غریق

8 گام تا نجات غریق
8 گام تا نجات غریق


 






 
1) در ‌مواجهه با فرد غرق‌شده
ابتدا بايد وي را به كمك وسايلي از قبيل حلقه نجات، تكه ‌الوار يا طناب بلند از آب خارج كنيد. تنها زماني مي‌توانيد وارد آب شويد و مستقيما اقدام به نجات مصدوم كنيد كه از نظر بدني به اندازه كافي قوي ‌بوده و با اصول اوليه نجات غريق آشنا باشيد. درغير اين صورت احتمال غرق‌شدن خودتان نيز زياد است .
2) بلافاصله ‌پس از خروج مصدوم بيهوش از آب
ابتدا دهان وي را از گل و لاي و شن پاك ‌كنيد و به ‌وضعيت تنفسي مصدوم دقت كنيد. چنانچه تنفسي دركار نبود، تنفس دهان به دهان را بي‌درنگ آغاز كنيد .
3) انجام هيچ مانوري به منظور خارج كردن مايع وارد شده به ريه‌ها توصيه نمي‌شود چون باعث تاخير در تنفس دهان به دهان مي‌شود .
4) در صورت امكان، غريق را در برابر وزش باد محافظت كنيد تا بدن او بيش از پيش دچار لرز نشود .
5) ماساژ خارجي قلب تنها زماني لازم است كه از فقدان نبض شخص مصدوم مطمئن شويم .
6) اگر ‌طي عمليات احيا، مصدوم استفراغ كرد، فوري او را به پهلو برگردانيد تا مواد خارج شده وارد ريه‌ها نشود .

8 گام تا نجات غریق

7) در ‌فردي كه به داخل آب هاي كم‌عمق شيرجه رفته و با سر به زمين برخورد كرده، خطر شكستگي مهره‌ها، قطع نخاع گردني و فلج اندام‌ها وجود دارد. در ‌مواجهه با چنين مواردي، هنگام جابه‌جايي و انجام عمليات احيا، بسيار احتياط نماييد و سعي كنيد كوچك‌ترين حركتي به سر و گردن مصدوم وارد نشود .
8) يادتان باشد كه تمام افراد غرق‌شده پس از نجات و اقدامات اوليه، حتي اگر كاملا هوشيار باشند، بايد به سرعت به بيمارستان منتقل شوند چرا كه آب جذب شده مي‌تواند عوارض خطرناك و كشنده‌اي براي فرد داشته باشد‌ .
منبع: www.hamedan.ir



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط