EVGA GT 220 DDR3 همه چيز با هم

GT220 براي آن هايي است که همه چيز را با هم مي خواهند. براي آن هايي که نمي خواهند هزينه بالايي براي کارت گرافيک بدهند و در عين حال مي خواهند بازي هاي دلخواهشان با جزئيات استاندارد اجرا شده و با کيفيت ترين فيلم را نيز به صورت سخت افزاري کدگشايي کنند. درست است که قبلاً کارت گرافيک GT220 را بررسي کرده ايم، اما
دوشنبه، 25 بهمن 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
EVGA GT 220 DDR3 همه چيز با هم

EVGA GT 220 DDR3 همه چيز با هم
EVGA GT 220 DDR3 همه چيز با هم


 





 
GT220 براي آن هايي است که همه چيز را با هم مي خواهند. براي آن هايي که نمي خواهند هزينه بالايي براي کارت گرافيک بدهند و در عين حال مي خواهند بازي هاي دلخواهشان با جزئيات استاندارد اجرا شده و با کيفيت ترين فيلم را نيز به صورت سخت افزاري کدگشايي کنند. درست است که قبلاً کارت گرافيک GT220 را بررسي کرده ايم، اما EVGA نيز جايگاه و دوستداران خود را دارد و در ضمن از شماره 98 تاکنون چند تست جديد به تست هاي ما اضافه شده است! پس با اين اوصاف به سراغ کارت گرافيک GT220 شرکت EVGA مي رويم تا امکانات و کارايي اين محصول را بررسي کنيم.

بررسي اجمالي
 

مشخصات اين کارت گرافيک به طور دقيق مشابه مدل اصلي است. پردازنده گرافيکي چهل نانومتري اين کارت که به 486 ميليون ترانزيستور مجهز است در فرکانس 625 مگاهرتز و يک گيگابايت حافظه DDR3 آن نيز در فرکانس 1580 مگاهرتز فعاليت مي کند. رابط ميان پردازنده گرافيکي و حافظه ها از نوع 128 بيتي بوده که با وجود فرکانس 1580 مگاهرتزي حافظه، پهناي باندي حدود 25/3 گيگابايت در ثانيه را فراهم مي کند. 48 واحد پردازش جرياني داخل پردازنده گرافيکي اين کارت گرافيک وجود دارد که با فرکانس 1360 مگاهرتز فعاليت مي کند( NVIDIA به تازگي اين بخش را هسته هاي CUDA نامگذاري کرده است).
همان طور که اطلاع داريد، پردازنده هاي گرافيکي اين سري از رابط DirectX 10.1 و OpenGL 3.1 پشتيباني کرده و فناوري هاي CUDA و PhysX را نيز در اختيار کاربران قرار مي دهند. همچنين در صورت نصب آخرين درايور NVIDIA، قابليت OpenCL نيز در اين محصول فعال مي شود. توان مصرفي 58 واتي اين کارت گرافيک نياز به کانکتور شش پين برق را منتفي مي سازد. همچنين مصرف برق پايين باعث مي شود تا يک منبع تغذيه سيصد واتي براي سيستمي با اين کارت گرافيک کافي باشد.GT220 از رابط PCI-E x16 نسخه دو براي اتصال به مادربورد استفاده کرده و از SLI پشتيباني نمي کند. خنک کننده کارت گرافيک نسبت به مدل اصلي تغييراتي کرده است. در اين محصول نوع فن تغيير کرده و از فني با قابليت تغيير سرعت که با يک کانکتور چهار پين به کارت گرافيک متصل است، استفاده شده که به هننگام کار نويز بسيار کمي ايجاد مي کند و براي شنيدن صداي آن بايد گوشتان را به کارت گرافيک بچسبانيد. جلوي کارت گرافيک مانند مدل استاندارد، خروجي هاي تصوير D-Sub، DVI و HDMI وجود دارند. قابليت PureVideo در اين کارت گرافيک باعث مي شود تا در صورت استفاده از اين کارت گرافيک در سيستم هاي سينماي خانگي، رنگ هاي دقيق تر و تصويري با کيفيت بالاتر را تجربه کنيد. همچنين بار پردازشي حاصل از پخش فيلم هاي با کيفيت HD از دوش پردازنده برداشته شده و کارت گرافيک آن را بر عهده مي گيرد.

سيستم تست و نتايج
 

براي تست اين کارت گرافيک از سيستمي با مادربورد Gigabyte X58A-UD7، پردازنده Intel Core i7 920، شش گيگابايت حافظه Mushkin DDR3 2000 ( در حالت DDR3 1866 با زمان تأخير 24-9-9-9)، هارد ديسک 320 گيگابايتي Western Digital و منبع تغذيه 1235 وات Green استفاده کرديم.
اشاره: با آن که شما خوانندگان محترم با مشخصات سيستم تست مجله آشنا هستيد،اما براي جلوگيري از بروز مسائل جانبي تست مشخصات سيستم تست را بيان مي کنيم.

EVGA GT 220 DDR3 همه چيز با هم

PC Mark Vantage
 

براي تست اين کارت گرافيک دو تست Suite( خلاصه اي از تمام تست ها) و Gaming اين نرم افزار را اجرا کرديم که در پايان بعد از دوبار تست به ترتيب امتياز کل 7250 و 7118 به دست آمد.

3D Mark Vantage
 

مي توان نتيجه اين کارت گرافيک را با کارت 9600GSO مقايسه کرد. با اين حال فناوري ساخت جديد اين کارت گرافيک و پشتيباني از رابط DirectX 10.1 اين کارت گرافيک را به گزينه برتر تبديل مي کند. کارت گرافيک GT220 شرکت EVGA در اين تست در حالت Performance امتياز 3062 و در حالت High امتياز 1777 را به دست آورد.

Stalker:Call of Prypiat
 

اين بازي از برخي قابليت هاي رابط DirectX11 پشتيباني مي کند، اما قابليت هاي رابط DirectX 10.1 نيز مي تواند کيفيت را اندکي بهتر کند. به همين دليل در هر دو دقت تصوير مورد آزمايش، گزينه DirectX 10.1 را علامت گذاري کرديم و سيستم نوردهي را روي بالاترين حد DirectX 10 قرار داديم. در اين حالت، جزئيات بازي نيز در حالت Ultra قرار داشت(نمودار 1).

Dirt 2
 

اين بازي نيز مانند بازي Call of Prypiat از برخي فناوري هاي رابط DirectX11 بهره مي برد و جزء معدود بازي هايي است که از جزئيات گرافيکي بالايي برخوردار است. در اين بازي، جزئيات تصوير را در بالاترين حد ممکن قرار داده و در سه دقت تصوير مختلف تست اين بازي را اجرا کرديم. با آن که اين بازي از جزئيات بالايي برخوردار است، اما در دقت تصوير پايين نتايج حاصله به نسبت خوب است( نمودار 2).

EVGA GT 220 DDR3 همه چيز با هم

Far Cry 2
 

در اين بازي نيز در دقت هاي تصوير پايين و جزئيات High شاهد نتايج به نسبت خوب و اجراي تقريباً روان هستيم. اين بازي را در دو دقت تصوير و دو حالت از جزئيات گرافيکي تست کرديم. نکته جالب، نزديکي نتايج دو حالت 1920×1080 پيکسل با جزئيات High و حالت 1024×1280 پيکسل با جزئيات Ultra High به يکديگر است( نمودار 3).

Fur Mark 1.7
 

در اين برنامه، کارت گرافيک مورد آزمايش ما نتايج متوسطي داشت. اين کارت گرافيک در دقت تصوير 1024×1280 پيکسل متوسط هجده فريم در ثانيه را به دست آورد که در مقايسه با رقباي ديگر خود کمي پايين است. البته اين مقدار در دقت تصوير 1080×1920 پيکسل با يک کاهش اندک به شانزده فريم در ثانيه رسيد. در اين برنامه ميزان دماي پردازنده گرافيکي پس از سه دقيقه پردازش به 67 درجه سانتي گراد رسيد که اگر چه آسيبي به کارت گرافيک نمي رساند، اما با توجه به معماري ساخت پردازنده گرافيکي و نوع فن مي توانست پايين تر باشد.

Residnet Evil 5
 

اين بازي نيز در دقت تصويري 1024× 1280 پيکسل و جزئيات High به خوبي توسط GT220 قابل اجرا است و مشکلي براي کاربر به وجود نمي آيد. متوسط به دست آمده در اين تنظيمات، 34/5 فريم در ثانيه است که با افزايش دقت تصوير به 1080× 1920 پيکسل، اين مقدار به 24/4 فريم در ثانيه کاهش مي يابد.
منبع: عصر شبکه، شماره 104.



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط