تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

شرکت فولادمبارکه اصفهان عظيم ترين واحد صنعتی کشور جمهوری اسلامی ايران است که در سالهای پس از پيروزی انقلاب اسلامی ساخته وراه اندازی شد . در اجرای اين پروژه عظيم نزديک به 18 ميليون و 700 هزار متر مکعب خاکبرداری و بالغ بر يک ميليون و 845 هزار متر مکعب بتن ريزی ، يک ميليون و 800 هزار متر مربع قالب بندی ، 80هزار
شنبه، 20 فروردين 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان
تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان


 






 
شرکت فولادمبارکه اصفهان عظيم ترين واحد صنعتی کشور جمهوری اسلامی ايران است که در سالهای پس از پيروزی انقلاب اسلامی ساخته وراه اندازی شد . در اجرای اين پروژه عظيم نزديک به 18 ميليون و 700 هزار متر مکعب خاکبرداری و بالغ بر يک ميليون و 845 هزار متر مکعب بتن ريزی ، يک ميليون و 800 هزار متر مربع قالب بندی ، 80هزار تن آرماتور ، حدود 150 هزار تن اسکلت فلزی ، يک ميليون متر مربع نصب پوشش و بالغ بر 500 هزار تن تجهيزات و ماشين آلات نصب گرديده است .
اين شرکت بزرگ صنعتی کشور در چهارم مهر ماه 1370 اولين کوره قوس الکتريکی واحد فولاد سازی خود را راه اندازی و در 23 دی ماه سال 1371 آخرين خط نورد سرد آن توسط حجت الاسلام و المسلمين آقای هاشمی رفسنجانی رئيس جمهور اسلامی وقت افتتاح گرديد و از ابتدای سال 1372 وارد مرحله بهره برداری شد .
اين شرکت دارای ظرفيت اسمی سالانه 1/3 ميليون تن محصولات فولادی تخت از ضمانت 16 تا 18/0 ميليمتر به صورت کلاف و ورق گرم نورد شده و سرد نورد شده است . پودر سنگ آهن مورد نياز فولاد مبارکه از معدن گل گهر و چادرملو تامين و به وسيله راه آهن به واحد انباشت و برداشت شرکت منتقل می گردد . پودر سنگ آهن در واحد گندله سازی تبديل به گلوله هايي به نام گندله شده و در واحد احيا مستقيم با از دست دادن اکسيژن خود به آهن اسفنجی تبديل و سپس در کوره های قوس الکتريکی واحد فولاد سازی همراه با قراضه و فرو آلياژهای مورد نياز ذوب می شود . فولاد مذاب به ماشينهای ريخته گری منتقل شده و به شمش فولادی ( تختال ) تبديل می گردد .
تختالها خنک و پرداخت شده به واحد نورد گرم منتقل و در آنجا مجددا گرم شده و سپس طی مراحل مختلفی نورد شده و به صورت کلافهايي از ضخامت 16 تا 2/1 ميليمتر تبديل و به واحد تکميل نورد گرم و يا نورد سرد برای انجام عمليات تکميلی و يا کاهش ضخامت تا 18/0 ميليمتر ارسال و پس از بسته بندی به صورت کلاف و ورق به بازارهای داخل و خارج از کشور عرضه می شود .

تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

تنوع محصولات
 

شرکت فولاد مبارکه اصفهان با برخورداری از آخرين دستاوردهای فن آوری مدرن صنعت توليد فولاد ، بهره مندی از نيروی انسانی متخصص و مجرب ، محصولات توليدی خود را به روش مشتری محوری ( سفارش مشتری ) به بازارهای داخل و خارج عرضه می نمايد . محصولات اين شرکت شامل کلاف و ورقهای سرد و گرم ، کلافهای اسيدشويي شده ، کلاف نوار باريک و تختال می باشد که مطابق با استانداردهای بين المللی و ملی فولاد نظير :
ISIRI- SAE/AISI – BS – AFNOR – UNI – ASTM – DIN – JIS – EURONORM – API ( استاندارد ملی ايران ) توليد می گردد . گسترش کيفيت های قابل توليد در شرکت فولاد مبارکه اصفهان نياز صنايع مختلف توليدی را تامين می نمايد و موفقيت بخش صادرات شرکت فولاد مبارکه اصفهان مرهون کيفيت مرغوب و قابل رقابت محصولات ، انجام تعهدات به موقع در تحويل محصولات طبق درخواست مشتری می باشد . محصولات اين شرکت به 30 کشور جهان در اروپا ، آمريکای شمالی ، خاور دور ، آفريقا و کشورهای حوزه خليج فارس صادر شده است .

تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

بهره وری در شرکت فولاد مبارکه اصفهان و کسب يازده نشان افتخار
 

در ارتباط با برنامه ريزی و سازماندهی و همچنين پيگيری فعاليتهای مربوط به بهبود مستمر و تحول کيفی شرکت ، کميته عالی تحول و 17 کميته با موضوعات مختلف کاری در شرکت ايجاد و با اهداف زير فعاليت می نمايد :
تعيين و تشريح سياستها و خط مشی های کلی شرکت بر اساس رهنمودهای مديريت عامل شرکت در ارتباط با :
* نظامهای مديريت کيفيت فراگير (TQ)
* برنامه ريزی استراتژيک شرکت
* نظامهای مديريت تضمين کيفيت ( ISO9001 )
* نظامهای مديريت محيط زيست ( ISO14001 )
* نظام تحقيقات فراگير
وساير نظامهای مورد نياز شرکت و هدايت کلی سازمان در جهت رسيدن به اهداف تعيين شده بطوری که فولاد مبارکه اصفهان تا کنون يازده گواهينامه ونشان افتخار بين المللی دريافت نموده است .

تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

تاریخچه کارخانه فولادمبارکه اصفهان

محيط زيست
 

مجتمع فولاد مبارکه اصفهان به عنوان يکی از صنايع بنيادی کشور و به لحاظ شناخت آثار استقرار خود در محيط به ضرورت حفاظت از محيط زيست واقف بوده و تاسيسات آن با رعايت استانداردهای زيست محيطی طراحی و اجرا گرديده است و استقرار نظام مديريت محيط زيست و کسب گواهی استاندارد ايزو 14001 از شرکت D.N.V هلند در سال 1376 در فولاد مبارکه اصفهان افتخار جديدی در توليد و تلاش متعهدانه کارکنان می باشد . اهم اقدامات انجام شده برای حفظ محيط زيست در شرکت عبارتند از :
1. مطالعه ويژگيهای طبيعی و جغرافيايي در سطح 2 ميليون هکتار از اراضی پيرامون محل استقرار شرکت به منظور شناخت ويژگيهای اقليمی – جغرافيايي و آب و هوايي منطقه در راستای تطابق صنعت با محيط زيست .
2. اجرای طرح تحقيقات گونه شناسی به منظور شناخت و انتخاب درختان و درختچه های مقاوم به آلاينده های موجود و سازگار منطقه و اتخاذ بهترين روش آبياری .
3. پيش بينی و برآورد انواع و مقادير آلاينده های هوا ، آب و خاک و تعيين مسير انتشار و شعاع اثر گذاری آلاينده ها در منطقه .
4. نصب و استقرار بيش از 200 نوع تجهيزات کنترل آلودگی در نواحی توليدی شامل واحدهای : انباشت وبرداشت ، گندله سازی ، احيا مستقيم ، آهک پزی ، فولاد سازی ، نورد سرد .
5. تثبيت مواد اوليه داخل واگنهای حمل مواد .
6. تبديل مقاديری گاز کربنيک توليدی به يخ خشک و بازيابی گاز مزبور جهت مصارف صنعتی . اين واحد گاز (CO2) را با درجه 5/99% به مايع تبديل نموده که قابل استفاده در ايمنی و آتش نشانی ، نوشابه سازی و توليد يخ خشک می باشد .
7. تصفيه پسابهای صنعتی در تصفيه خانه فيزيکی – شيميايي و استفاده از پساب خروجی در آبياری فضای سبز .
8. تصفيه فاضلابهای انسانی در تصفيه خانه بيولوژيکی و استفاده از پساب خروجی در آبياری فضای سبز
9. هدايت پسابهای شيميايي و يژه به لاگنهای تبخيری با ايزولاسيون مناسب برای انجام عمل تبخير .
10. اجرای طرحهای بازيافت ضايعات
11. طراحی و ساخت سيستم تصفيه خانه های نواحی
12. انجام مطالعات برای بازيابی ضايعات به منظور استفاده بهينه از منابع و کاهش آلودگی
13. انجام مطالعات پيرامون تاثير احتمالی آلودگيهای فولاد بر آب و خاک منطقه
منبع:www.fooladsepahansport.com



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما