مبلمان منزل را 4-3-3 بچينيد!

قديم‌ترها وجود مبل‌ و صندلي در خانه، نشانه ثروت صاحب‌خانه بود و از مبلمان بيشتر به عنوان يک وسيله تزييني استفاده مي‌شد اما اين‌ روزها کمتر خانه‌اي را خالي از مبل و صندلي مي‌بينيد و مبلمان به جزو لاينفک اکثر خانه‌ها تبديل شده. 10 نکته‌اي که در ادامه مي‌خوانيد، کمک‌تان مي‌کند در نظافت، خريد و نگهداري از مبلمان منزل‌تان آگاهانه‌تر عمل کنيد.
سه‌شنبه، 23 فروردين 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
مبلمان منزل را 4-3-3 بچينيد!

مبلمان منزل را 4-3-3 بچينيد!
مبلمان منزل را 4-3-3 بچينيد!


 

نويسنده: ندا احمدلو




 
4 نکته درباره نظافت، 3 نکته درباره خريد و 3 نکته درباره نگهداري از مبلمان خانگي
قديم‌ترها وجود مبل‌ و صندلي در خانه، نشانه ثروت صاحب‌خانه بود و از مبلمان بيشتر به عنوان يک وسيله تزييني استفاده مي‌شد اما اين‌ روزها کمتر خانه‌اي را خالي از مبل و صندلي مي‌بينيد و مبلمان به جزو لاينفک اکثر خانه‌ها تبديل شده. 10 نکته‌اي که در ادامه مي‌خوانيد، کمک‌تان مي‌کند در نظافت، خريد و نگهداري از مبلمان منزل‌تان آگاهانه‌تر عمل کنيد.

4 نکته درباره نظافت مبلمان خانگي
 

1- درزهاي چوب مبلمان‌تان را به وسيله يک مسواک که موهاي آن با آب و کمي واکس مخصوص چوب مرطوب شده است تميز کنيد. اين کار هم گرد و غبار چوب مبل‌‌تان را به طور کامل از بين مي‌برد و هم باعث مي‌شود که هنگام گردگيري، غباري روي مبل در هوا پخش نشده و به ايجاد آلرژي در شما منجر نشود. ضمنا اگر غذاي چرب يا نوشيدني‌ شيرين و چسبناکي مثل نوشابه يا شربت روي مبل‌‌تان ريخت، بلافاصله يک پارچه نخي سفيد رنگ را به کمي آب و پودر ماشين ‌لباس‌شويي آغشته کنيد و پارچه رومبلي را تميز کنيد. دليل استفاده از پارچه سفيد اين است که دستمال نخي مرطوب به رومبلي‌تان رنگ پس ندهد.
2- هميشه روي مبلمان‌تان را با يک پارچه نخي سفيد به صورت کامل بپوشانيد تا هرگونه کثيفي و لک را به سرعت ببينيد. براي جلوگيري از تجمع گرد و غبار اضافه و ابتلا به آلرژي هم بايد پارچه‌اي که روي مبل‌تان کشيديد را هر 2 هفته يک بار با آب گرم و يک ماده شوينده ملايم بشوييد و آن را در آفتاب پهن کنيد تا خشک شود.
3- اگر به آلرژي فصلي مبتلا هستيد، پارچه رومبلي‌تان را بيرون از منزل پهن نکنيد. اين کار باعث مي‌شود که گرده گياهان به پارچه خيس بچسبد و شدت آلرژي را افزايش دهد. خشک کردن ملحفه‌ها در داخل منزل و اتو کردن آنها مي‌تواند بهترين راه براي ضدعفوني کردن اين پارچه‌ها باشد.
4- اگر فاصله بين کفي صندلي مبل‌تان تا زمين به اندازه مناسب نيست و دست‌تان براي تميز کردن کنار زمين، زير مبل نمي‌رود، هر 2 هفته يک بار، ميز و صندلي‌هاي‌تان را جا به جا کنيد تا بتوانيد زير آنها را نظافت کنيد تا باقي‌مانده احتمالي مواد غذايي يا گرد و خاک، محل پيدايش انواع حشرات مثل مورچه يا پشه در منزل‌تان نشود.
اگر تشک صندلي‌‌هاي مبل‌تان جدا مي‌شوند، حتما براي آنها هم روکش جداگانه تهيه کنيد و هر دو سه روز يک بار آن را بلند کنيد و اگر پوست تخمه يا بقاياي تنقلات‌تان زير تشک ريخته، آنها را تميز کنيد.

3 نکته درباره خريد مبلمان خانگي
 

1- هنگام خريد دقت کنيد که مبل، صندلي و ميزتان کمترين درز و کنده‌کاري را داشته باشد تا بتوانيد راحت‌تر آنها را تميز کنيد.
2- اگر براي‌تان امکان دارد، مبلماني بخريد که رويه آن از جنس چرم باشد؛ چون نظافت مبل و صندلي‌هايي که روکش‌شان چرم است، بسيار ساده‌تر از نظافت مبلمان با پارچه‌هاي نخي و پنبه‌اي است. براي تميز کردن روکش چرم مبل‌ها، کافي است يک دستمال نخي را با کمي آب آغشته به پودر لباس‌شويي مرطوب کنيد و آن را روي مبل‌ها بکشيد و سپس با يک پارچه نمناک و بعد يک پارچه خشک، نظافت‌تان را به پايان برسانيد.
3- بد نيست موقع خريد، فضاي منزل‌تان را هم در نظر بگيريد تا وسايلي بزرگ‌تر از فضاي باز خانه‌تان نخريد و با برخورد کردن با آنها، رفت و آمدتان را مشکل نکنيد.

3 نکته درباره نگهداري از مبلمان خانگي
 

1- مبل‌هاي‌تان را در فضاي آفتاب‌گير خانه نچينيد. نور خورشيد باعث از بين رفتن رنگ چوب و پارچه مبل‌تان مي‌شود. ضمنا اگر مي‌خواهيد که طول عمر مبلمان‌تان بيشتر شود، لباس‌هاي خيس‌تان را براي خشک شدن روي آنها پهن نکنيد. نم و رطوبت لباس‌ها باعث پوسيدگي پارچه و چوب مبل‌ها مي‌شود.
2- بهتر است وقتي مهمان داريد، روکش مبل‌هاي‌تان را بکشيد و بعد از هر مهماني، آنها را با آب گرم و پودر صابون بشوييد.رويه پارچه‌اي مبلمان‌تان را حتما با يک پارچه نمناک گردگيري کنيد. اين کار باعث مي‌شود که گرد و غبار روي مبل به دستمال خيس شما بچسبد و در فضا پخش نشده و باعث آزار ريه شما نشود. ضمنا به هيچ عنوان از مواد شوينده‌ قوي مثل انواع سفيدکننده‌ها براي تميز کردن مبل و صندلي‌تان استفاده نکنيد. اگر اين کار را بکنيد، هم پس از مدت کوتاهي مبل‌هاي‌تان از رنگ و رو مي‌افتد و هم بخار متصاعد شده از مواد شوينده به ريه‌هاي شما آسيب مي‌رساند.
3- اگر فنر مبل‌هاي‌تان دررفته، خست به خرج ندهيد و خيلي زود آنها را براي تعمير به کارگاه‌هاي مخصوص تعميرات مبل بفرستيد. فنري که از جايش دررفته باشد، مي‌تواند پارچه مبل را پاره کند و باعث آسيب رسيدن به بدن شما شود.
منبع:www.salamat.com



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط