سه‌شنبه، 25 آذر 1393

پرسش :

اگر دانشجویی چه پسر چه دختر، از یکی از اساتیدش که نامحرمش می‌­باشد و جنس مخالف آن دانشجو است خوشش آمده باشد و با توجه به این‌که باید سر کلاس‌­هایش برود تا از آن درس حذف نشود و یا مجبور نشود ترم اضافه­‌تری در آن دانشگاه بماند تکلیفش چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حجت ‌الاسلام والمسلمین فلاح‌ زاده:
دانشجو از استاد خوشش آمده سوال این است آیا می­تواند در کلاس شرکت کند یا نه؛ خوش آمدن دو گونه است یک وقت است که به خاطر مقام علمی از او خوشش می‌­آید یعنی میگوید عجب استاد زبردستی است یا از جهات دیگر فرضا مقام معنوی مثلا چه آدم محجوبی است با حیا است یا از نظر نظم درسی، از این چیزها باشد اشکالی ندارد، آن خوش آمدنی که اشکال دارد خوش آمدن جنسی و شهوانی است یعنی اگر نگاه می کند و خوشش می آید، به هر حال اصل شرکت در کلاس اشکال ندارد ولی از مسائلی که ممکن است موجب تحریک شهوت شود باید پرهیز کند اگر نگاه است، اگر صحبت اضافه است و امثال اینها باید پرهیز کند.
منبع: KHAMENEI.IR