شنبه، 30 آبان 1394

پرسش :

اگر شخصی وصیت کند که بعد از مرگش جنازه او را جهت تعلیم به دانشکده پزشکی هبه نمایند آیا وصیت او صحیح است؟ در صورت صحیح بودن وصیت، آیا دیه به خاطر کالبد شکافی در اینجا تعلق می گیرد یا خیر؟

پاسخ :
اگر خود در حال حیات وصیت کرده باشد بعید نیست که دیه ساقط شود ولی اگر وصیت نکرده است جایز نیست و اگر این کار را انجام دادند دیه ثابت است و هر آسیبی که به بدن میت وارد می شود موجب دیه می گردد و باید دیه را در راه خدا صرف نمایند و ثواب آن به میت می رسد و در عین حال احترام بدن میت مسلمان باید در نظر گرفته شود.
منبع: noorihamedani.com