شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

در كتاب‌ «كاوشی نو در اخلاق‌ اسلامی، ص‌ 338» ذكر نموده‌ايد «غيرت‌ در مورد عفّت‌ عمومی حتّی زنان‌ غير مؤمن‌» يعنی: 1) اگر خدای نكرده‌ مردی مزاحم‌ زنی شد که حجابش‌ را رعايت‌ نكرده‌، آرايش‌ كرده‌، باز بايد جلوی آن‌ مرد ايستاد و مانع‌ شد؟ يا اگر نگاه‌ ناصحيح‌ به‌ زنی كه‌ غير مؤمن‌ است‌ و پوشش‌ صحيح‌ ندارد يا رفتار صحيح‌ ندارد، بايد مرد مسلمان‌ ديگر او را باز دارد؟ 2) غيرت‌ فقط‌ از آن‌ مردان‌ است‌ يعنی غيرت‌ در مورد عفّت‌ عمومی، اين‌ واجب‌ وظيفه مردان‌ است‌ يا وظيفه زنان‌؟

پاسخ :
1) نهی از منكر كه‌ لازم‌ است‌ غير مزاحمت‌ است‌ و جلوی مزاحمت‌ را همه‌ بايد بگيرند.

2) نهی از منكر اگر ضرر نداشته‌ باشد بر همه‌ از زن‌ و مرد لازم‌ است‌.

منبع: almazaheri.ir