شنبه، 12 تير 1395

پرسش :

اگر قرآن یا کاغذی که حاوی اسامی مقدسه است در جای آلوده و نجس بیفتد چه تکلیفی داریم؟

پاسخ :
هرگاه ورق قرآن و دعا یا ورقى که نام خدا، یا پیامبر(صلی الله علیه و آله) و یا ائمّه(علیهم السلام) روى آن نوشته باشد در جاى آلوده و نجسى بیفتد باید فوراً آن را بیرون آورد و آب کشید، هرچند مخارجى داشته باشد و اگر بیرون آوردن آن ممکن نباشد احتیاط واجب آن است که اگر مستراح باشد به آن مستراح نروند تا یقین کنند آن ورق پوسیده، یا خطّ آن محو شده است.

منبع: makarem.ir