شنبه، 12 تير 1395

پرسش :

اگر مهرى با نام «عبداله ...» داخل چاه توالت (که در حال حاضر مورد استفاده قرار مى گیرد) افتاده باشد، حکم آن چه مى باشد؟

پاسخ :
اگر مهر به همان صورت که در بالا نوشته اید «عبداله» بوده، مشکلى ندارید. ولى اگر به صورت «عبدالله» بوده، مادام که نقش مُهر باقى است، باید آن محلّ را تخلیه یا تعطیل کنید، و اگر دیگران خبر ندارند، لازم نیست اعلام کنید. امّا آنان که مى دانند، باید رعایت کنند. و اگر چاه متّصل به لوله کشى فاضلاب است، هنگامى که اطمینان حاصل شود آن مهر همراه فاضلاب به نقطه دورى منتقل شده، مشکلى ندارد.

منبع: makarem.ir