سه‌شنبه، 23 آذر 1395

پرسش :

آیا نسبت دادن حدیث کساء در حالت روزه به حضرت زهراى مرضیه سلام اللّه علیها جایز است؟ آیا قرائت آن در حال روزه داری و یا قرائت دعاهایی که نسبت آن به اهل بیت علیهم السلام قطعی نیست، جایز است؟

پاسخ :
قرائت حدیث کساء در حال روزه مانعی ندارد بلکه ثواب هم دارد و اصل واقعه کساء ثابت است اما خصوص حدیث کساء را روزه دار به صورت جزمی نسبت ندهد بلکه بگوید چنین روایت شده است.

منبع: zanjani.net