دوشنبه، 29 آذر 1395

پرسش :

کسی که در تنگی وقت (چند روز بیشتر به ماه رمضان نمانده و این چند روز به تعداد روزه های قضا است) مشغول گرفتن روزه های قضای ماه رمضان سال قبل است، آیا می تواند عمدا یک روز را افطار کند؟ اگر افطار کند آیا کفاره دارد؟

پاسخ :
افطار عمدى براى او جایز نیست و اگر عمداً روزه بگیرد و افطار کند، در صورتى که از شب نیت روزه داشته یا بعد از عصر افطار کرده باید کفاره بدهد، یعنی ده مسکین را غذا بدهد و در صورت عدم تمکن، سه روز روزه بگیرد.

منبع: zanjani.net