شنبه، 30 بهمن 1395

پرسش :

شنیده‌ام که می‌گویند گریم جزء آرایش حساب نمی‌شود، آیا این مطلب درست است، و گریم کردن جایز است؟

پاسخ :
گریم ـ اگر همراه کار حرامی نباشد ـ اشکال ندارد. بنابراین، گریم مردان به وسیله مردان یا زنان به وسیله زنان اشکال ندارد. امّا اگر گریم زن یا مرد به وسیله نامحرم صورت بگیرد، جایز نیست. نکته دیگر آن که هر جا «گریم» به عنوان آرایش یا آرایش و تغییر چهره برای خانم‌ها باشد، باید از نامحرم پوشانده شود؛ امّا اگر صرفاً برای تغییر چهره باشد، احوط پوشاندن آن از نامحرم است.

منبع: saafi.com