شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

سکه‌های طلایی بیش از حد نصاب موجود می‌باشد که چندین سال است زکات آنها داده نشده است. با توجه به تأخیر پرداخت زکات در سال‌های گذشته، به ازای هر سال باید زکات پرداخت نماید یا این که یک بار پرداختن کافی است؟

پاسخ :
اگر به یک بار زکات دادن از حد نصاب ناقص می‌شود، یک بار واجب است و اگر ناقص نشود، به ازای هر سالی که ناقص نشود زکات واجب است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.