يکشنبه، 28 آبان 1396

پرسش :

ویدیوکلوپ‌ها برنامه‌های خود را در مدت زمان محدودی کرایه می‌دهند، آیا جایز است برنامه کرایه‌ای را بر روی حافظه‌ای کامپیوتر کپی و پس از عودت دادن سی دی، از آن برنامه‌ی کپی شده در خارج از محدوده‌ی زمانی بهره برد؟ مانند فیلم‌های سینمایی، مستند و …

پاسخ :
اگر معلوم است که این کار مورد رضایت صاحب حق اصلی فیلم نیست، جایز نمی‌باشد البته این در صورتیست که محتوای فیلم مشتمل بر حرام نباشد و در غیر این صورت از این جهت نیز جایز نیست.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.